Lillát igazolja az élet

Sokfelé találkozhatott az utóbbi időben Lilla King látnok jósnő nevével az, aki tévét néz, újságot olvas: több nagy ügyben is kikérték ugyanis a véleményét. Amit mondott, utóbb bizonyságot is nyert, például az eltűnt francia lány ügyében. Ő már január legelején megmondta, hogy Ophelie a Dunában van, és nem a Lánchídról került oda, s azt is, hogy fenyegették, szándékosan ölték meg, nem pedig öngyilkos lett. Utóbb a lány holttestére valóban a Duna egyik öblében bukkantak rá, és családja biztos benne: erőszak áldozata lett. Bár elképzelhető, hogy a tettesek sosem lesznek meg, Lilla szerint biztos, hogy így volt.


Akkor is igaza lett, amikor egy asszony azzal kereste meg, hogy párját letartóztatták, és sztárügyvédet fogadtak. Kérdezte: kihozza-e hamarosan párját a börtönből az ügyvéd.


– Ő ugyan nem! - mondta neki Lilla. – Másikat kell keresni.


Az asszony sok pénzt kifizetett az ügyvédnek, hamarosan azonban már telefonon sem tudta elérni, beszélni sem akar velük az ügyről. Az asszony jobban járt volna, ha nyomban Lillára hallgat és ügyvédet vált, amire így is rákényszerül.


Egy másik asszonynak a vejét tartóztatták le, kábítószerügybe keverték.


– Kérdezte, kiengedik-e hamarosan, de meg kellett neki mondanom: nem. Fekete mágiát alkalmaztak vele szemben, így került ebbe a helyzetbe. Levettük a rontást és mágiával tettünk azért, hogy kibírja a nehézségeket, és derüljön ki az igazság, ami majd neki fog kedvezni.


Egy nő a testvére miatt fordult Lillához: azt akarta tudni, vajon milyen jövő vár a házasságára. Húga a harmadik feleség volt.


– Neki sem szolgálhattam jó hírrel: megmondtam, hogy a férfi elmegy tőle, azután még egyszer visszajön, de a végén elválnak. Szó szerint így is lett. Fájdalmas órákat takaríthatott volna meg, ha a kapcsolat megromlásakor rögtön szakít - vélekedik Lilla.

- Az égiek segítenek, de ha valaki nem akarja elfogadni, amit mondok, úgy nehéz.


Egy vállalkozó már két és fél éve jár hozzá, s Lilla jó ideje javasolja: adja fel a cégét, mert ebből a tevékenységből nem fog megélni, ennek hamarosan leáldozik. Most az üzlet egyre rosszabbul megy, a konkurencia egyre nagyobb, nem jut megbízás, és az illető kétségbeesetten kérdi Lillát: fordul-e még jobbra a sorsa?

  • Ha nem dacol, s nem ragaszkodik a rossz úthoz, már réges-régen másfelé járna, s azóta pénzt kereshetne – mondta Lilla. – Javasoltam: még most sem késő, szálljon ki, és kezdjen másba. Meglátjuk, megteszi-e.

A mostani nehéz időkben Lilla tanácsaival és a mágiával abban is segít, hogy valaki meg tudja tartani az állását, és rendbe hozza az egészségét, hiszen a mai világ küzdelmeiben szükség van egészségre, erőre, kitartásra. Persze Lilla munkája kevés: minden tanácsért hozzá fordulónak magának is akarnia kell a célt, és tennie érte.
Lilla King tanácsát és segítségét kérte az újságokból, tévéből jól ismert Molnár Anikó, a valamikori Nagy Ő. Anikót - mint azt a lapok is megírták - elhagyta szerelme, nem kapott felkéréseket, depressziós lett. Ekkor találkozott Lillával.


– Rajta is rontás volt - árulta el Lilla. – Levettük, és mint arról mostanában ő maga beszámol az újságokban, ismét nyüzsögnek körülötte a férfiak, és jönnek a lehetőségek, több munkát is ajánlottak neki és jobban érzi magát.


Szembeszegülni nem lehet az égiek akaratával, és a karmánkat be kell teljesítenünk, de Lilla King tud abban segíteni, hogy megtaláljuk a helyes utat, a megfelelő döntést hozzuk az adott helyzetben.


– Nekem azt mondták az égiek, mutasd meg az embereknek az utat, és engedd őket, hadd menjenek, amerre ők akarnak - fogalmaz Lilla, a látnok jósnő, aki tudását csakis jó cél érdekében hasznosítja.

Z. Sz.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra