Lillára érdemes hallgatni

Számtalanszor bebizonyosodott, hogy aki hallgat Lillára, az megóvhatja magát a rossz döntések következményeitől. Lilla King nem akadályozza a szellemvilág akaratát, ám közvetíti a figyelmeztetéseket, értelmezi a jeleket, és ezzel segít a jó döntések meghozatalában.


Történt egyszer, hogy egy férfi elmesélte, nem tudja már fizetni autója részleteit, de a barátnője felajánlotta: ha kölcsönadja az autót, befizeti a részleteket. Lilla azt tanácsolta: eszébe ne jusson odaadni az autót, mert nem elég, hogy a részleteket nem fogják fizetni, még bajt is hoznak rá. A férfi nem fogadta meg a tanácsát, és Lillának igaza lett. Nem csak a részletet, de a biztosítást sem fizették, s még vissza sem adták jogos tulajdonát. Végül egy reggel Lilla rátelefonált: most elhozhatja az autóját, de adja vissza belőle a barátnője holmijait. Így is történt, ennek ellenére még őt zsarolták meg, hogy feljelentik, amiért kölcsönadta a kocsit, hiszen ehhez nem volt joga, amíg a hitel nincs kifizetve.


– A legtöbb embernek a saját családjában kell keresnie legfőbb ellenségét, így mondják az égiek – tette hozzá Lilla. - Sokan azt hiszik, a szellemvilág nem komoly dolog, és túl későn értik meg, hogy ezzel nem szabad viccelni!


Lilla King ma is megborzong, ha a katonák esete eszébe jut. Egy laktanyában szellemet idéztek. Öten ültek az asztal körül, ám egyikük hirtelen felállt, és azt mondta: megmagyarázhatatlan félelem lett rajta úrrá, ő kiszáll. El is hagyta a szobát. A következő négy hétvégén egymás után ment kimenőre a négy baka: s egyikük sem tért vissza, valamennyien meghaltak balesetben. Aki elhagyta a szobát, az szintén balesetet szenvedett, de megúszta.


– Nem mindig az a szellem jön, amelyiket hívják, ezért kell szakavatott segítség, ha valaki a szellemvilághoz akar fordulni. Még nem tudjuk uralni ezeket az erőket - vélekedik Lilla.


Hozzá fordultak annak az asszonynak a rokonai is, akit a szeméttelepen találtak meghalva, lemeztelenítve Ráckevén. A rendőrség szerint nem történt idegenkezűség, ám a testvérei ezt nem értették, hiszen az asszonynak eltűnt a három mobilja és az arany nyaklánca. A családban volt egy ötéves kisgyerek, aki meglátta Lilla képét az újságban, és azt mondta az anyukájának: ez a néni megmond mindent, hozzá menjetek el! El is mentek hozzá a testvérek, azután egyikük álmodott az elhunyttal: megtudta, hogy fulladás okozta a halálát, utána rabolták ki. A tettest keresi a rendőrség.


Egy kisbaba Lillának köszönheti az életét. Édesanyja azzal fordult a jövőbe látóhoz, hogy évek óta szeretne gyermeket, van-e rá még esély? Lilla megmondta: nagy szükség lesz hozzá az orvosok segítségére, de ha a megfelelő orvosra bízza magát, minden rendben lesz. Az asszony egy professzort fogadott meg, aki azonban akkor sem avatkozott be, amikor a babát már túlhordta. Lilla szorgalmazta, hogy a kismama váltson orvost, és mint kiderült, ez életmentőnek bizonyult: a kisbaba meghalt volna, még mielőtt megszületik, ha az előző orvosra hallgatnak. Miután a baba jól van, nem győznek hálálkodni a segítségért.

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra