Döntései előtt kérdezze Lillát

Aki magánéleti vagy pénzügyi döntés előtt áll, tudni akarja, hogyan válnak be a tervei, aki távoli vagy eltűnt hozzátartozójáról szeretne információkat kapni, aki érteni akarja, mit jelentenek az álmai, vagy tudni akarja, mi okozza fájdalmait, betegségét, annak érdemes felkeresnie Lilla Kinget. Ő ugyanis képes kapcsolatba lépni a szellemvilággal, és odaát sohasem hazudnak.


– Az égiek mindig az igazat mondják, és mindent tudnak - mondja Lilla. - Itt volt például nálam egy asszony, aki csúnyán összeveszett a párjával, és beadta a válópert. Arra panaszkodott, hogy az osztozkodásnál túl sokat kér a férje, de amikor ügyében kapcsolatba léptem a szellemvilággal, az az üzenet jött, hogy az asszony is leemelt ötmillió forintot a közös bankszámláról a párja tudta nélkül! Megéri a pénzét. Mondtam neki, hogy az égiek az igazságtalanságot nem fogják segíteni.


A legtöbben azonban tiszta szívvel kérnek segítséget Lillától, aki mindent meg is tesz a hozzá fordulókért, és jól jár, elkerüli a bajt az, aki hallgat rá,


– Egy fiatal hölgy keresett meg, aki öt éve neveli egyedül a kisfiát - idéz fel egy újabb történetet Lilla. - Megörült, hogy új párra lelt, de mielőtt elkötelezte volna magát, eljött hozzám. Csak az igazat mondhattam neki: szerelmének van egy másik barátnője is, aki állapotos tőle. A hölgy el volt keseredve, de utánajárt annak, amit mondtam, és kiderült: igaz volt! Nagyon sok későbbi bonyodalmat és boldogtalanságot előzött meg ezzel.


Egy másik egyedülálló édesanya viszont nem kérdezte időben Lillát, sajnos pórul is járt. Befizetett ugyanis egy társasházi lakásra, de csak utána kérdezte a jósnőt, rendben lesz-e minden.


– Csak azt mondhattam, amit láttam: a pénze elúszik, nem lesz abból új otthon - emlékszik Lilla az esetre. – Sajnos így is történt, az építő eltűnt, mielőtt a házat befejezték volna, s most mindenki fut a pénze után.


Akárcsak az, aki szépségszalont nyitott, s Lilla előre figyelmeztette: ha nem vált profilt, befuccsol. Ma már kint lóg a tábla, hogy az üzlet eladó. Hasonlóan járt Editke, aki bérbe adta az üzlethelyiségét egy pékséghálózatnak. Elmesélte Lillának, milyen jól megy a bérlőjének, érdemes volna neki átvennie ezt a tevékenységet. Lilla úgy látta, ez nem jó ötlet, a vállalkozó hölgy azonban nem rá, hanem a bérlőjére hallgatott. Ám amikor átvette a tevékenységet, hamarosan kiderült, hogy korántsem megy olyan jól az üzlet.


– Egy másik asszonyt arra intettem, hogy semmiképp se biciklizzen vizes úton, mert előre láttam, hogy baj lesz. Sajnos nem fogadta meg a tanácsom, biciklivel közlekedett. A párjától tudom, hogy elütötték, súlyos állapotban vitték kórházba. Pedig elkerülhette volna a bajt.


Sokszor keresik Lillát elveszett emberek ügyében. Egy 16 éves fiúért például nagyon aggódott a családja, mivel szó nélkül eltűnt, és korábban már volt öngyilkossági kísérlete. A jósnő megnyugtatta a szülőket: gyermekük a barátjával csavargott el, de jól van, s még aznap előkerül. Úgy is lett.


Egy férfi azzal kereste meg Lillát, hogy kirabolták a lakását, arany ékszerek, értékes porcelánok, festmények tűntek el, de ő úgy gondolja, tudja, kik a tettesek. Lilla azt az üzenetet kapta a szellemvilágból, hogy a porcelánok még megvannak, és ha a férfi számára gyanús embernél házkutatást tart a rendőrség, meg fogja találni azokat. Így is lett, s ez egyben bizonyítékul szolgált a tettesek ellen.


Néha az álmok megfejtése hoz megnyugvást, vagy mutatja meg, mitől szenved az álmodó. Zsuzsa keservesen siratta elhunyt férjét, aki álmában megjelent neki, és egy fényképalbumot mutogatott, amiben gyönyörű helyek szerepeltek.


– Az üzenet egyértelmű volt - magyarázta Lilla. - A férj vigasztalni akarta a feleségét, megmutatva neki, hogy ő a legjobb helyen van, nincs miért zokogni. Amikor ezt Zsuzsa megértette, végre el tudta fogadni azt, amin változtatni úgysem tudott.


Egy másik asszonynak az apósa jött el álmában. Így derült ki, hogy mindaz a baj, nehézség, ami az életében jelentkezik, amiatt van, hogy apósa rontást tett rá, mert az volt a véleménye, hogy a menye tette tönkre a fiát.


– Akkor tud segíteni az ember, ha tudja, mi okozza a bajt - vélekedik Lilla. - Most azon dolgozunk, hogy a rontástól megszabadítsuk az asszonyt, aki máris érzi, hogy könnyebb az élete, amióta hozzám jár.

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra