Mágiával segít Lilla

Lilla King a saját életéből vett példákkal világítja meg, mire képes a mágia. Nyáron történt vele, hogy egy kerékpárt kapott ajándékba, és az volt az érzése, hogy mindenképpen dupla biztosítással kell védenie: lakatot is, két láncot is tett rá, és mágiával levédte, nehogy ellopják. Egyik este azt érezte, hogy azonnal ki kell mennie megnézni a biciklit. S éppen akkor próbálkozott a tolvaj! A lakatot már levágta róla, de az ajtónyitásra elszelelt.


Mágiával védte barátja kocsiját is.


– Tihanyban voltam jósolni, onnan jöttünk haza, a kocsit a ház előtt hagytuk – mesélte. – Reggel viszont az autó helyén csak üvegszilánkok voltak! Nem értettem, hová lett az autó, amikor mágikus védelem volt rajta. A rendőrségen tudtuk meg, hogy szerencsére megvan az autó, sőt a tolvaj is: tetten érték, amikor beütötte az ablakot és bemászott. Meggyőződésem, hogy a mágikus védelem akadályozta meg a kocsi eltulajdonítását.


A tibeti fehér mágia persze nem csak tárgyakra, emberekre is védelmező hatással van. Példa erre az a fiatalember, aki édesapja halála után lejtőre került, és bár tehetséges, egyik kudarc érte a másik után, mivel bánatában az italhoz fordult. Miután találkozott Lillával és megkapta a védelmet, élete ismét sikeres fordulatot vett.


– Az emberek sokszor nem látnak tisztán, nem értik az üzenetet, amit a szellemvilágból kapnak. Én segítek megérteni, de persze az üzenetet nekik kell elfogadniuk – magyarázza a neves jósnő. Egy lány például az édesapjától kapott üzenetet, hogy ne menjen férjhez ahhoz a fiúhoz, akivel jár. Az előzmény az, hogy az apuka a felesége miatt lett öngyilkos, és úgy látta, a fiú őrá hasonlít, tehát a lánya ugyanabba a kelepcébe készül belesétálni, mint ami az ő halálához vezetett.


– Én megmondtam neki, miért nem akarja az édesapja ezt a házasságot – tette hozzá Lilla.


Mária – nevezzük így – azzal kereste fel a jósnőt, hogy mondja meg neki, sikerült-e teherbe esnie, ugyanis inszemináción, beültetésen esett át.


– Az igazat akarta tudni, tehát elárultam neki, hogy nem állapotos – emlékszik Lilla az esetre. – De azt is mondtam, hogy próbálja meg újra, mert a következő beavatkozás sikeres lesz, és fiút fog szülni. Nemrég újságolta nagy boldogan, hogy valóban fiút vár.


Néha szomorú kérdéssel is fordulnak Lillához. Egy asszony azt szerette volna tudni, hol van az eltűnt férje. A jósnő látta a férfit, amint egy kis házban a polc alatt fekszik holtan. Két hónappal később a présházukban találták meg a férfi holttestét, éppen úgy, ahogyan azt Lilla leírta.


Üzleti ügyekben is gyakran fordulnak Lilla Kinghez. Egy üzletasszony például el szerette volna adni értékes terepjáróját. Lilla azt tanácsolta neki, nagyon nézze meg, kivel köt üzletet, mert az autó eladása körül bonyodalom várható. Az asszony egy ismerős kereskedő telephelyére adta be bizományba az autót, papírokkal együtt, de a pénzt hiába várta érte.


– Eljött hozzám újra, hogy mondjam meg, vajon tényleg nem kelt-e még el az autó, mire azt válaszoltam: eladták már, a pénzt is felvették érte, de úgy gondolják, használják még egy kicsit. Miután az üzletasszony rájuk pirított, megkapta a vételárat, de addig is jó hasznot húzott a pénz használatából az ismerős kereskedő, s ki tudja, meddig fialtatta volna még, ha Lilla nem leplezi le.


Sokan a párjuk őszinteségében kételkedve kérdezik Lillát.


– Aki akarja tudni az igazságot, annak megmondom, de ez gyakran fájdalmas – mondta el Lilla. – Az az asszony sem örült, akinek megmondtam, hogy a párja csak kihasználja, a pénzét költi, de látom, hogy közben egy másik lánnyal van. Sajnos azonban igazam lett, és jobb, ha időben kiderül az ilyesmi, és nem ringatja hamis hitben magát senki.


Lilla nem csak abban segíti a hozzá fordulókat, hogy tisztán lássanak, hanem megtanítja őket arra is, hogyan használják saját telepatikus képességeiket, hogyan foghatják a szellemvilágból érkező üzeneteket, és miként védhetik meg saját magukat fehér mágiával.

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra