Segített a pénzbevonzó mágia

Sokan hálásak Lilla Kingnek azért, hogy a szellemvilág segítségével látóként jó mederbe terelte sorsukat. Nemrég például nagy csokor virágot kapott a neves jósnő egy férfitól, akinek a boldogságát ismeretlenül is elősegítette.


– Egy asszony elmesélte, hogy gazdag férje van ugyan, mégis boldogtalan – emlékszik vendégére Lilla. – 53 éves volt, én mégis azt tanácsoltam neki, ne féljen a magánytól, lépjen ki a boldogtalanságból, mert egy nagy szerelem vár még rá. Hallgatott rám, és miután elhagyta férjét, megismerkedett egy korban hozzá illő úrral, akivel nagy boldogság érkezett az életébe. Ez az úr hozott nekem virágot a minap.
Egy másik asszony a 19 éves lányát vitte el Lillához. A lány óriási dilemmában volt: kapott egy jó lehetőséget külföldön, de itt kellett hagynia a szerelmét.


– Közöltem vele, amit velem is közöltek: vége lesz a szerelemnek, de ne bánja, mert egy ennél sokkal nagyobb szerelemben lesz része, ráadásul jómódú férfi oldalán. Így is lett.


Lilla ismeri a pénzbevonzás mágiáját is. Akivel elvégzi, annak sorra érkeznek a lehetőségek, amiket érdemes megragadnia. A végeredmény persze függ attól, hogy aki kérte a pénzt vagy sorsa jobbra fordulását, az vajon üstökön tudja-e ragadni a szerencséjét. Sokan szabadultak már meg adósságuktól vagy éppen halmoztak fel vagyont, miután Lillánál jártak.


Lilla a saját életét illetően is kap jóslatokat. Egy ragyogó napsütéses napon például a Palatinus strandra indult, de le kellett szállnia a villamosról egy telefonhívás miatt, és ez többször megismétlődött, így végül inkább hazament, és azt kérte: bár kapna látomást arról, miért történt ez! Éjszaka azután azt álmodta, hogy vonaton utazik csodálatos tájakon, az emberek boldogan ugrándoznak a fehér habokban, szól a szférák zenéje, és ő a mellette ülőnek azt mondja: itt kiszállok. Te még nem szállhatsz ki, jött a válasz, még nem jött el az időd.


– Tudomásul vettem, hogy szükség van még rám ezen a földön – jelenti ki Lilla. – Még sok embernek kell segítenem.


Az emberek pedig nagyon is igénylik a segítségét. Egy anyuka vidékről utazott el hozzá a lányával, és elmondta: lányára sok pénzt költött az udvarlója, ennek ellenére a szerelem múltával otthagyta a fiút. Ő azonban nem nyugodott ebbe bele, és fekete mágiához folyamodott, egyszer pedig az utcán elgázolta a lányt.


– Sok csúnya rontás volt azon a fiatal teremtésen – emlékszik Lilla. – Több órán át dolgoztunk rajta, hogy mindazt levegyük, és megvédjük őt a további támadásoktól. Sajnos a csalódott szerelmes néha nagyon veszélyes, és volt párja talán nem is tudja, miért nem sikerül neki semmi. Én csak fehér mágiát űzök, bántani senkit nem vagyok hajlandó, de szívesen megvédem a hozzám fordulót.


Lilla attól függetlenül látja az igazságot, hogy ezt elhiszik-e neki vagy sem. Szomszédja például tőle kérdezte, lesz-e még a leányának gyermeke. Lilla azt válaszolta: fia fog születni. A szomszéd hitte is, nem is. Hanem amikor a lánya valóban állapotos lett, és az orvos az első ultrahang után azt mondta, kislányt lát, szemrehányást tett: ugye, hogy mégsem fiú lesz! Azóta azonban az újabb ultrahangvizsgálatok kimutatták: fiú a baba, ahogyan azt Lilla akkor megmondta, amikor még meg sem fogant.  

 
Akkor is óriási meglepetést váltott ki, amikor egy szépségszalonban a szekrénykulcsot kereste mindenki, s ő megmondta: a szemetesben nézzék meg. Csodák csodája, a kulcs valóban ott volt.


Nem véletlen, hogy hírességek is fordulnak hozzá. Egy szépségkirálynőnek például előre megmondta, hogy egy ismert sportos férfi lesz a kedvese, aki elviszi őt külföldre, de az sem mond le róla, aki szerelmes belé. Ma a hölgy egy közismert televíziós személyiség párja, és a közeljövőben kell majd eldöntenie: számít-e még a régi szerelem. A végkifejletet Lilla egyelőre nem árulta el.

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra