Lilla megadja a választ

Gyakran kérik Lilla King segítségét eltűnt emberek megtalálásában. Nemrég például messzi vidékről utazott el hozzá egy asszony, hogy megtudja, mi van külföldön élő lányával, miért nem jelentkezik egy ideje. Lillának sajnos rossz hírei voltak: a lány kábítószerezésbe keveredett, börtönben van.


– A szellemvilágból kaptam az információt. Én csak azt tudom továbbadni, amit ők tudatnak velem – mondja Lilla. – Az édesanya mindenesetre megkereste a rendőrséget, ahol utánanéztek, és kiderült: igazat mondtam. Fel tudta venni lányával a kapcsolatot, segítségére lehetett, és legalább a bizonytalanság szörnyű érzése megszűnt.


Máskor egy férfi azzal a kérdéssel kereste fel, hol lehetnek elhunyt édesanyja ékszerei.


– Tisztán láttam, hol vannak: a ruhásszekrényben egy papírdoboz mögött – emlékszik a fehér mágiával foglalkozó jósnő. Ugyancsak jól látta egy kézilabdakapus lány sportbalesetét: édesanyját figyelmeztette rá.


Lillának néha a saját életében is segít a szellemvilág: amikor egyik vendége tanácsára fel akarta keresni annak fodrászát, de nem talált oda, világosan megérezte: a Podmaniczky utcán kell begyalogolnia, és a hatodik keresztutcába betérnie. Ezután már könnyedén megtalálta a helyet.


Gyakran fordulnak Lillához üzleti tanácsokat kérve. Egy Üllői úti bútorboltban például, ahol két fotel vásárlása kapcsán szóba elegyedett a tulajdonossal, megmondta: az üzlethelyiséget meg fogják venni külföldiek, ideje lenne a boltnak másik helyet keresni. A tulajdonos hallgatott rá, bár akkor még csak nem is jelentkezett a boltért senki. S jól tette: mikor bejelentkeztek a vevők, neki már volt másik helye a közelben.


Vannak azután, akik betegségükkel keresik fel Lillát azért, hogy magyarázatot adjon különös dolgokra vagy megmondja, merre kell keresni a baj okát. Zoltán például elmesélte: rákos beteg volt, rengeteget imádkozott, és egy napon fényes fehér gömböket látott, később pedig elmúlt a betegsége.


– A Jóisten segített, energiát küldött neki – magyarázza a jelenséget Lilla. Máskor egy kedves barátjának a felesége kérte a segítségét, mert nem találták a betegsége okát. – Megmondtam, mi a baja, és az ennek alapján elvégzett orvosi vizsgálatok igazoltak engem – teszi hozzá Lilla.


Talán még ennél is gyakrabban keresik őt fel párkapcsolati problémákkal. Egyik szomszédasszonyát intette: el fogtok válni, de ne tedd, mert csak rosszabb lesz! A hölgy nevetett, hiszen eszük ágában sem volt a válás. Fél évvel később mégis kirakta a férje szűrét, nem hallgatván a tanácsra. Most aztán érzelmileg is, anyagilag is a padlón van.


– Fehér mágiával rendbe hozható egy kapcsolat, de csak akkor, ha az égiek is úgy látják, érdemes – vélekedik Lilla. – Sajnos sok önző emberrel találkozom, akik nincsenek tekintettel két-három gyermekükre, hanem könnyelműen elválnak, ahelyett, hogy a kapcsolaton dolgoznának. Másrészt, amikor két embernek már nincs dolga egymással karmikus értelemben, akkor nem érdemes erőltetni a kapcsolatot.


Lillához jósnők is járnak jóslásra, sőt nehezebb pácienseiket is elküldik, mert bíznak abban, hogy a tibeti fehér mágia tudója segíthet rajtuk. Így volt ez Tamással is: a helyes fiatalember jó úton jár a karrierjét tekintve, szép felesége van, mégis elbizonytalanodott az életét illetően. Miután Lillával beszélt, így nyilatkozott: "Hasznos volt eljönnöm, megérte!" S ezt mondják azok is, akik üzleti kérdésekben, megoldhatatlannak tűnő családi helyzetekben keresik fel a híres jósnőt.

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra