A földön a legfontosabb dolog a szeretet

Sokan keresik fel Lilla Kinget azért, hogy elhunyt hozzátartozójuk felől érdeklődjenek, vagy a vele kapcsolatos álmaik értelmezéséhez kérjenek segítséget. Évike álmában például többször megjelent az édesapja oly élethűen, hogy érezte is a jelenlétét. Azt mondta neki: most elviszlek egy utazásra, megmutatom neked, milyen a mennyország. Évike csodálatos tájakat és színeket látott, olyanokat, amilyeneket a való világban sohasem. Édesapjával akart maradni, de ő nem engedte: te még visszatérsz, kislányom, még dolgod van, majd csak később kell jönnöd, mondta neki az apja.


– Segíteni akart a lányának abban, hogy elfogadja az ő halálát, és el akarta oszlatni az elmúlástól való félelmét – magyarázza az álmot Lilla. A tibeti fehér mágiával foglalkozó asszony, aki már sok emberen segített a szellemvilágból kapott üzenetekkel, azt mondja: bizonyos lelkek az asztrálsíkon maradnak, ami átszövi, keresztezi a fizikai síkot, így jöhet létre a találkozás.


Egy édesanya 16 évesen elveszített lányát látta álmában. A lánya vigasztalta őt: ne sírjatok, itt vagyok veletek, simogatta meg anyukáját.


– A gyász feldolgozása különösen akkor nehéz, ha az elhunyt váratlanul távozott, vagy idő előtt – teszi hozzá Lilla, és elmesél még egy történetet: Ági a fivére miatt jött el hozzá, aki Franciaországban egy építkezésen dolgozott. Munkahelyén tűz ütött ki, testvére bennégett, de felvilágosítást se kaptak arról, pontosan mi történt, és a holttestet sem hozták haza. – Ennek már két éve, mégis láttam az összeégett embert és a helyet, ahol el lett temetve, még a kovácsoltvas kerítést is. Azt tanácsoltam a családnak, mondasson a fiúért misét, vegyen tőle búcsút. Azért nem tudták elengedni, mert nem tudták neki megadni a végtisztességet, ami pedig nagyon fontos.


Lilla számára sok fejtörést okoz, vajon szabad-e mindig elmondania, amit lát. Gyakran ugyanis az, aki hozzá fordul, teljes őszinteséget kér, de aztán mégis kiborul, ha megtudja az igazságot. Pedig Lilla bátran megmondja, amit megtud, mert az később mindig igaznak bizonyul. Gyakran előfordult már, hogy egy-egy betegség felismerésében segíteni tudott, amit később orvosi diagnosztika megerősített.


– Járt nálam egy kétségbeesett édesanya 16 éves ikerlányaival - fog újabb történetbe. A lányok furcsán viselkedtek, az egyik összevissza futkosott, hiperaktív volt, a másik meg csak ült némán. Lilla azt tanácsolta az édesanyának, forduljon autistákkal foglalkozó szakemberekhez, mert a két lány autista.


Egy 43 éves férfi körzeti orvosa négy éven át nem tudta kitalálni, mitől rángatóznak betege izmai. Lilla közölte: ez nem epilepszia, hanem tetániás görcs a kalciumhiánytól! Később a szakirányú vizsgálatok ezt megerősítették, és a férfi végre megfelelő kezeléshez jutott.


– Gyakran megérzek előre dolgokat. Egyik hajnalban például azt álmodtam, hogy házak közé zuhan egy repülő. Reggel minden hírműsorban a Kongóban házak közé zuhant gép tragédiája volt az első hír.


Néha eltűnt emberek felkutatásához is kérik Lilla segítségét. Egy húszéves skizofrén fiút kerestek például kétségbeesetten a szülei, de Lilla megnyugtatta őket: látja, hogy egy vonaton ül a fiú, és azt sem tudja, hol jár, de még aznap elő fog kerülni. Így is történt.


Lilla szerint érdemes a szellemvilágot faggatni, mert soha nem akarnak rosszat, és mindig igazat mondanak. Gyakran intik az embereket arra: az élet arról szól, hogy szeretünk-e és bennünket szeretnek-e, mert ez az érzés és a lelki fejlődés az, amit magunkkal vihetünk a túlvilágra, az anyagi javakat nem. S aki csak az utóbbi felhalmozásának szenteli értékes életét, később majd bánhatja, hogy elmulasztotta a fejlődés lehetőségét és a szeretet nyújtotta határtalan örömet.

Z. Zs.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra