Szellemek segítik és nehezítik az életünket

Fiatal, csinos lány érkezik Lilla Kinghez, a látnok-jósnőhöz. Előző nap a barátjával járt már itt: arra kérték Lillát, segítsen rajtuk, mert a lányt szellemek gyötrik. Lilla tibeti mágiát alkalmazott, gyertyát gyújtott, és távozásra szólította fel a szellemeket. Ezt ismétlik ma meg, és Lilla biztos abban, hogy sikerrel járnak.


– A barátja azért hozta el hozzám ezt a lányt, mert neki is volt már szellemélménye, így tudta, milyen az – meséli Lilla King. – A fiú a tragikus hirtelenséggel elhunyt nagymamája szobájában lakott. Egy éjjel arra ébredt, hogy a nagyi csipkedi a karját és rázza őt. Azt akarta elmesélni neki, hogyan halt meg. A fiatalember reggel azt hitte, álmodott, de a karján ott voltak a csípésnyomok.


Az asztrálsík átszövi a fizikai világot, ezért tudjuk a szellemeket érzékelni. Azok nem képesek teljesen elhagyni az emberek világát, akik hirtelen haltak meg, és még maguk sem vették tudomásul a saját halálukat, akik öngyilkosok lettek, akiknek még közlendőjük van vagy egy személyhez, tárgyhoz, helyhez túlzottan ragaszkodnak. Az utóbbira jó példa egy család esete, amelyik egy romos házat újított fel. Minden újholdkor valaki kihúzgálta a muskátlikat. A ház asszonya meg akarta lesni a muskátlitolvajt, ezért lesben állt. Egyszer csak jeges fuvallat támadt, és a virágokat gyökerestül tépkedte valami. Mint Lilla kiderítette, a korábban ott lakó férfi szelleme volt, aki nem akarta, hogy mások költözzenek a helyére.


– Rajta is sikerült segítenem tibeti mágiával, gyertyával, Uriel arkangyalt kérve, segítse a szellemet oda, ahol a helye van, és ő segített – meséli Lilla. Vannak olyan szellemek, akik soha nem éltek ezen a földön, és vannak elhalálozottak, vannak köztük jók és rosszak. Lehet, hogy adott esetben egy halott hozzátartozónk segít, de az is lehet, hogy a Jóisten segít egy halott szerettünk alakjában.


Aki meghalt, azt szeretettel el kell engednünk, mert ha marasztaljuk ragaszkodásunkkal, akkor akadályozzuk a fejlődésben – magyarázza Lilla. – Érdekes példa erre egy lánynak az esete, aki mindenáron a nagymamájával akart álmodni. A harmadik éjszakán a nagyi el is jött, de azt mondta: kislányom, nagyon messziről kellett visszajönnöm hozzád, mert hívtál. Arra kérlek, ha tényleg szeretsz, hagyj engem!


Néha nehéz kideríteni, mit akarnak tőlünk a szellemek, és vajon ártanak vagy segítenek-e bennünket. Lilla King segít eligazodni a világukban annak, aki felkeresi őt.
Lilla látnoki képességeivel is segíti az embereket a helyes döntésben, még azt is, aki kételkedik benne. Eljött hozzá például egy asszony, aki azt kérdezte, mikor, milyen módon születik majd meg az unokája, hány kiló lesz, és hogyan fogják hívni. A kis Anita 3 kiló 20 dekával jött a világra császármetszéssel, órára pontosan a Lilla által megadott időpontban. Az asszony többé nem kételkedett Lilla képességeiben.


Egy vállalkozó azt kérdezte a látnoktól, milyen vállalkozásba fogjon. A válasz megérkezett: divatáruval, ami nem azt jelenti, hogy ruhakereskedésre adja a fejét, hanem azt, hogy olyan dologba fogjon, ami ma divatos, mostanában keresett, mert abban sikere lesz. A vállalkozás azóta is jól megy.


Betegek is felkeresik Lillát. Egyiküknél az orvos semmit nem tudott megállapítani, de a jósnő megmondta, hogy anyagcserezavara van, ami később be is igazolódott. Egy másik férfit pajzsmirigy-nagyobbodása miatt akartak megműteni, de Lilla úgy látta, rossz vége lenne, viszont akupunktúrás gyógyítóhoz küldte, aki segített rajta.


A lelki bajokra is van gyógyír: egy asszony azzal kereste fel Lillát, hogy elhunyt a férje, aki példás családapa és fiai példaképe volt. Halála után találta meg az özvegy azt a CD-t, amiből kiderült, hogy a férjnek szeretője volt. Lilla segített neki abban, hogy meg tudjon bocsátani az elhunytnak, aki már nem kérhet tőle bocsánatot.


Lilla, aki érzékeli a szellemeket, a bajok forrását és üzenetet kap a jövőről, mindenkinek szívesen segít, aki tudni akarja, mi miért történik vele, és milyen lehetőségek, elkerülendő nehézségek várják a jövőben.

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra