Lilla megszabadít a rontástól

Különös kéréssel kereste fel a napokban egy édesanya Lillát: azt szerette volna, vegye le a lányáról azt a rontást, amit ő maga tett rá. Megharagudván gyermekére ugyanis azt találta neki mondani: az Isten verjen meg! A szó pedig megfogant: a lánynak nem sikerültek a vizsgái, elhagyta a szerelme, összeveszett a barátaival. Persze az édesanya nem akart ilyen súlyos következményeket, kétségbeesetten ment el a fehér mágiával foglalkozó Lilla Kinghez, aki megtisztította a lányt a negatív energiáktól, és föltette a szükséges védelmet.


- Sokan nem is tudják, miért sikertelenek, pechesek, miért vannak rossz passzban – osztotta meg tapasztalatait Lilla King a Természetgyógyász Magazinnal. – Azt gondolják, ez a véletlen műve, pedig véletlenek nincsenek. Az átok hetedíziglen is hat, és ha a megátkozott is tud a rontásról, az annál inkább működik. Amikor egy lelkiekben erős embert ér az átok, lehet, hogy sokáig észre sem veszi, de az ott marad, rásimul az aurára, és amikor jön egy nap, amikor azt illető gyengébb, akkor belép. Csak védelemmel hárítható el. Én tibeti mágiával foglalkozom, tudásomat csakis az emberek javára fordítom. Akit átokkal sújtottak, annak is tudok segíteni, és meg tudom tanítani arra, hogyan védekezzék.


Jó példa erre egy család, amelyik vidékről érkezett Lillához. Telekhatárvitájuk volt a szomszédasszonnyal, aki tehetetlenségében szórta rájuk az átkot. A házastársak között egyre több lett a vita, közös vállalkozásuk egyre kevesebb pénzt hozott, végül a gyermekük megbetegedett, újra kellett éleszteni. Miután Lilla levette a rontást, ismét helyrejöttek életükben a dolgok.


- Segítségül tudjuk hívni a halott hozzátartozóit, tudjuk kérni saját szellemünk védelmét, és meg tudom tanítani azt a mágiát, amivel valaki megvédheti magát az ilyen támadás ellen – osztotta meg velünk titkait Lilla. – Fontos, hogy tudjunk egy kicsit olvasni az emberekben, megérezzük, mit akarnak tőlünk. S fontos a tisztánlátás is: az, hogy tudjuk az igazságot. Ha jobban belelátnánk egymásba, nem volna a Földön ennyi szörnyűség, és nem minden a pénzről szólna. Sajnos olyanokat is ér rontás, akik nem ezt érdemlik, az emberek arra is irigyek, aki nem ártott nekik. Ezért aztán jó embereknek is érdemes megtanulniuk a védelmet.
Lilla szerint a gondolat teremtő ereje nagyon erős, és ezt csak a dolgok jobbra fordítására szabad alkalmazni.


Gyakori az átok a szerelmi háromszögekben is: az asszony rosszat kíván a szeretőnek, az viszonozza az átkokat, és mindenki szenved, az életük egyre pokolibb lesz.
– A szerelmi háromszög hosszabb távon felőrli mindenki idegeit – vélekedik Lilla. – Ott van például annak a nőnek az esete, aki eljött hozzám negyvenkét évesen, hogy boldogtalan, mert nem találta meg az életben a szerelmet, nem született gyermeke. Kiderült, hogy életének mindhárom tartós kapcsolata nős férfihoz fűzte, és ő éveken át hitt nekik. Meg kellett értenie, hogy ő maga döntött rosszul, ő vállalta fel hosszú időn át a megalázó viszonyt.


Lilla arra tette fel az életét, hogy másoknak segítsen.


- Ez a boldogság számomra, ezért érdemes élnem – jelenti ki. – Aki hozzám fordul, azért mindent megteszek, ami csak a tudásomból telik, legyen bár rontás áldozata, vagy emberi kapcsolataiban bizonytalan.

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra