Nem éri meg rossznak lenni

Sokat ártanak nekünk vélt, vagy valós sérelmeink. Ezek ellen a mágia nyújthat segítséget úgy, hogy megtanuljuk a tisztánlátás módszerét. Lilla King látnok-jósnő már rengeteg kliensének mutatta meg az utat, hogy karmáját kézben tarthassa.

– Ezek szerint nem érdemes rosszat gondolni, beszélni másról, pláne rosszat tenni neki?

– Pontosan arról van szó, hogy a karmatörvény értelmében minden kisugárzott gondolati vagy cselekedetekben megvalósított energia visszatér a küldőjéhez. Aki nincs tisztában ezzel a nagyon egyszerű, de állandó és mindenkire érvényes törvénnyel, súlyos karmát is okozhat önmagának. Mágiával azonban kikerülhetjük a magunk okozta buktatókat.

– Ilyenkor megjelenik valami várható esemény a szemünk előtt?

– Általában az a tapasztalat, hogy gondolatok jönnek azokkal a dolgokkal kapcsolatosan, amelyek félrevihetnék sorsunkat. A szellemvilág tehát csak a várható rossz ellen küld gondolati üzenetet, a pozitív eseményeket hagyja megtörténni. Tudni kell azonban, hogy a tisztánlátás nem azonos a látnoksággal, mindenesetre nagyon fontos és hasznos az életünk alakításában. Rossznak lenni nem éri meg, a jóra törekvés viszont nemcsak ránk, hanem a környezetünkre is kihat.

– A tisztánlátás segítségével meg lehet találni például egy elkóborolt, eltűnt embert is?

– Nem, ahhoz már látnokság kell. Több ilyen esetem is volt, s tudtam is segíteni. Nemrég egy hölgy kereste eltűnt szerelmét. Transzban azt láttam, hogy a férfi egy tó melletti bozótosban fekszik holtan. A hölgy meg is találta. Egy másik nő a kamasz fiát kereste. A fiú otthonülő típus volt, s az édesanyja noszogatta, hogy viselkedjen végre a korosztálybéliekhez hasonlóan. A gyerek szót is fogadott, s egy messzi vidéki városból a Balatonnál kötött ki. Az anya persze kétségbeesett, hiszen nem számított erre a lépésre, de szerencsére épségben megtaláltuk a srácot.

– Egyébként mi a baj a sérelmekkel, ha jogosak?

– Az, hogy egy életen át gerjesztik bennünk a haragot. Idővel már képtelenek vagyunk megbocsátani magunknak és a másiknak. Ez olyan állapot, amely gúzsba köti a szellemet és a lelket. Tudomásul kell venni, hogy nem vagyunk egyformák, nem születünk mindnyájan ugyanazokkal a képességekkel. Emiatt fölösleges haragudni, hiszen nem az a feladatunk, hogy egyetlen élet alatt jussunk a tökéletesség szintjére.

– A pénzügyi gondok ellen is hatékony a mágia?

– Nagyon fontos a kérdés, hiszen manapság szinte egyik hitelt a másik után veszik föl az emberek. Egyesek úgy hajszolják a pénzt, mintha az életük függene tőle. Egy fiatalember is azért jött, mert a hitelek sorozata miatt eladósodott, miközben túlzóak voltak az igényei. Pénzmágiát végeztem, persze ilyen hatalmas összeget nem lehet egyik pillanatról a másikra jól kezelni még ezzel a módszerrel sem. Idő kell hozzá, amíg rendeződik a dolog.

N. E.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra