Védenünk kell önmagunkat

Néhány képesség kifejlesztése elengedhetetlen ahhoz, hogy az embert ne érje baj, s ő se tegyen rosszat másoknak. Lilla King látnok-jósnő határozottan állítja: ezeket a képességeket bárki megszerezheti, csiszolhatja, igaz, nem megy kitartás nélkül.

S hogy miért is fontos a tisztánlátás folyamatos gyakorlása? Erről így beszél Lilla:

- Én nemcsak tisztánlátó, hanem látnok vagyok, s még mindig bajt tudnának okozni nekem mások, ha nem végezném rendületlenül a mágiagyakorlatokat. Muszáj belelátni az emberekbe, s meg kell érteni az igazságot. A mágia olyan dolog, amelyet egy életen át kell tanulni, finomítani. Magam is járok egy mesterhez, akivel rendszeres időközönként gyakorolunk, illetve mindig továbblépünk. Tisztánlátás nélkül az ember ködben jár, csak halvány körvonalakat lát a külvilágból, másokból. És az az igazság, hogy védtelenné válik a rossz hatásokkal szemben. Sokan vannak, akik rosszat akarnak nekünk, megkötöznek bennünket vagy rontást tesznek ránk. A mágia megtanít, miként védjük magunkat.

- De honnan tudhatjuk, hogy kihez menjünk tanulni?

- Azt tapasztalom, hogy mindenkinek vannak egészséges megérzései, amelyek útba igazítják. Ha hamis mesterhez megy valaki, viszonylag hamar ráérez, hogy mást kell választania.

- Mennyire nehéz elsajátítani a spirituális önvédelmet?

- Semmi nem hull mannaként a mennyből, minden értékes és fontos ügyért meg kell dolgozni. Ez is ilyen. De muszáj időt és energiát áldozni rá, mert aki nem tudja az igazságot, az karmát csinál, kárt okoz másnak és önmagának. Tanfolyamra azért kell járni, hogy elsajátítsuk a rítust, amely segít biztonságban élni. Nemrég egy fiatalasszony járt nálam, 15-ös vércukorszinttel. Meg is mondták neki, hogy rontást tettek rá, de láttam én is. Segítettem rajta, s másnap már jelentősen kisebb értéket mért a vérvételkor. Nemcsak akut problémákat hárítok el, hanem, ami még fontosabb, megtanítom az embereknek, hogyan védekezzenek. A helyzetek előre látása legalább ilyen fontos. Valaki azért jött el, mert egy ingatlan vásárlásakor sok pénzt tett foglalóba. Mondtam neki, hogy se pénz, se posztó, a lakás nem lesz az övé, de még a foglalót is elveszíti. Sajnos igazam lett, mert a szerződést addig fektették, amíg kicsúsztak a hitelfelvétel időszakából. Ez is tanulható.

- Akkor is tud segíteni, ha a tanácsot kérő ember messze van?

- A látás nem függ a távolságtól. New Jerseyből is kaptam már telefont. Egy hölgy odakint dolgozott, s a lába megsérült munka közben. A munkáltatója pénzt ajánlott föl neki, de én azt mondtam, legalább háromszor akkora összeget kérjen, mert a sérülés jóval súlyosabb, mint gondolja. A vizsgálat kiderítette, hogy valóban eltörött a sarokcsontja, s rosszul forrt össze, meg kellett operálni.

- A rontás valóban fizikai tüneteket okoz?

- Azokat is, meg szerencsétlenséget az életvezetésben. Rontással asztrális lényeket lehet gyártani, amelyek nem láthatók, orvosi szempontból nem kimutathatók, mégis megbetegítik az áldozat éterikus testét. A fizikailag valóságoshoz nagyon hasonló betegségtüneteket lehet előidézni. Az ember olyan összetett lény, akit egy asztrális kórokozó is elpusztíthat. Sok minden létezik annak ellenére, hogy nem látjuk, nem mérjük eszközökkel. Ilyen esetem is volt. A hölgyet a kórház nem akarta befogadni, hiszen a műszerek nem mutattak ki semmit, mégis gyötörte a betegség. Megoldottuk a gondot, bár másfajta módszert kellett használnunk. A megoldhatatlannak tűnő problémák megoldásában is segítek.

- Élő televíziós adásban is többször bizonyított már.

- Ez csak részben az én érdemem, pontosabban a kitartó gyakorlásé. A látomásokat odaát adják nekem. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindenkinek a saját érdekében kellene fejlesztenie a képességet. Legutóbb két egymást követő napon volt a saját halálommal kapcsolatos látomásom. Figyelmeztető jelként fogtam föl ezeket, s elmentem egy orvoshoz. Ha nem fogadtam volna szót a szellemvilágnak, valószínűleg már nem beszélgethetnénk.

– Nemrég igen nagy feltűnést keltett egy eltűnéssel kapcsolatos kijelentéseivel.

– Igen, pontosan láttam, hogy az illető nem eltűnt, hanem meghalt, s testét nem messze a lakóhelyétől a föld rejti.

N. E.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra