Sok gondot megoldhatunk mágiával

A legtöbb embernek a párkapcsolat és az anyagiak terén akad problémája. Ha beleveszünk saját kínjaink dédelgetésébe, sokszor a legkézenfekvőbb megoldásokat sem találjuk. Bezzeg milyen egyszerűnek tűnik minden, amikor a látnok-jósnő szembesít bennünket saját elménk mindent megváltoztatni képes erejével!

Lilla King már rengeteg embernek segített a mágia erejével, hogy hozzá illő társat kapjon.

- Mindenki előtt több lehetőség is nyitva áll – mondja a látnok-jósnő. – Ezt a magam életében is tapasztaltam. Ha a mágikus rituálét szabályosan és alázattal végezzük, akkor jön a megoldás, vagyis több ember bukkan föl az életünkben. De ez nem szerelmi kötés, már többször hangsúlyoztam. Az fekete mágia, s nem foglalkozom vele.

- Ha létrejött a kapcsolat, de mégis zavaró tényezők lépnek föl, mit lehet tenni?

- Azon is lehet mágiával segíteni. Ilyen lehet például, hogy a társ szerelme kihűl vagy alább hagy, illetve ha anyagi gondok köszöntenek be. A szellemvilág segítséget nyújthat a szeretet mélyüléséhez, egy jobban fizető állásajánlat érkezéséhez.

- Betegségen segíthetünk-e?

- Volt olyan kliensem, akinek a meddőségén sikerült változtatni. Mivel a gyermeket is a szellemvilág adja, megfelelő módon kell megszólítani őket. A jövő igenis megváltoztatható, de csak részben. A sorskönyvben olyan dolgok is szerepelnek, amelyekhez a halandónak nincs hozzáférése.

- Hogyan lehet hatást gyakorolni az emberek közötti viszonyokra?

- Mágiával. Az egyik kliensem rossz viszonyban volt a helység polgármesterével, ma már közös beruházásuk is van. De mondhatnám a saját példámat, hiszen az én karrierem is a mágia segítségével indult el. Fiam, aki informatikai mérnök, most új állást kapott, kétszer annyit keres, mint az előző munkahelyén.

- A mágia erejében hinni kell?

- Nem, annál is működik, aki nem hisz benne. Ismertem egy hölgyet, aki óriási bajba jutott, az otthonát árverezték volna. Segítségemmel azonban sikerült megtartania az ingatlant. Mindez persze nem az én érdemem, hiszen az isteni kegyelem odaátról jön. Nem igézek meg semmilyen identitást, kizárólag a saját szellememmel érintkezem.

- Levehető-e az átok?

- Nehezen, de igen. Az átok hetedíziglen hat, és muszáj valamit tenni vele, mert nagyon súlyos, akár tragikus vége is lehet.

- Hogyan működik a mágia azokkal, akik önnel szemben nem viselkednek megfelelően?

- Le tudom állítani őket, bár erről mit sem sejtenek. Akár a terhünkre lévő emberekről, akár szerelmi ellenfélről vagy rossz ügyfélről van szó, a mágia segítségével kezelhetők a problémák. Van, hogy az illető metáltestét hívom meg. De csak akkor, ha alszik, ugyanis az éber embernek szívpanaszokat okozhat az eljárás. Aztán az is sokszor előfordul, hogy mágikus védelemben részesítek valakit, vagy esetleg egy ingatlant, értékesebb ingóságot. Szellemünk gyakorlatilag mindenre képes, ezt érdemes tudnunk.

N. E.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra