Mindnyájan tudhatjuk az igazságot

Szeretteink szelleme soha nem csap be bennünket. A saját szellemünk is mindig igazat mond. Őket nagyon érdemes „faggatni”, amikor válaszúthoz érkezünk, s nem tudjuk, mitévők legyünk. Lilla King látnok-jósnő szerint ezek a csatornák, információforrások mindenki számára nyitva vannak, mégis sokan bukdácsolnak bizonytalanul saját útvesztőikben.

- Rögtön a saját példámat említem – mondja Lilla. – Bevonzottam egy szerelmet, a férfival néhányszor találkoztam is. Láttam azonban, hogy valami nem stimmel, ezért megkértem, ne jöjjön többé. Amikor elutasítottam, halott férjem jelent meg álmomban, akivel egyébként soha nem szoktam álmodni. Férjem az illető és közém állt, rám nézett, s mondta: hagyd abba az egészet, mert a férfi nem jó ember. Vagyis a hozzátartozóm szelleme erősítette meg a döntésemet.

- Mindenki képes ilyen konkrétan álmodni?

- Igen, sőt nem kell feltétlenül halottainkhoz fordulnunk. Saját szellemünk mindig igazat mond nekünk.

- Miért fontos, hogy tisztán lássunk?

- Aki nem tudja az igazságot, az nagyon sok csacsiságot követ el, nehéz karmát épít. Kárt okoz másoknak, ami mindig visszaüt. A tisztánlátás voltaképpen nem más, mint kapcsolatfelvétel a szellemvilággal. Ezt meg lehet tanulni, persze nem megy egyik napról a másikra. Minden emberben ott a képesség, ki kell bontani.

- Ahogy hallgatom, az az érzésem támad, hogy ön minden tud.

- Nem vagyok mindentudó, mert számomra ártó információkat nem kaphatok. Érdekes, hogy nemrég volt itt egy ember, aki túlzott magabiztosságot olvasott a fejemre. Mondtam neki, hogy a prekognitív képességeimnek semmi közük a viselkedésemhez, pusztán arról van szó, hogy én tudom előre a dolgokat.

- Tanított már valakit az informatív álmodásra?

- Hogyne, legutóbb például egy férfinak jelent meg álmában a halott anyósa. Amíg élt, rossz viszonyban voltak, a mama sok kellemetlenséget okozott a vejének. Az álomban viszont bocsánatot kért tőle, és mindent megmagyarázott, és azóta segít neki. Odaát ők már tisztán látnak. Aztán volt egy nagyon kedves esetem is. Egy várandós anya jött el, s én azt láttam, hogy valami huncutság van a babával. Később transzba helyeztem magam, s jött az információ, hogy két magzatot hord. Ugyanazon az éjszakán az anya is megálmodta, hogy két kislánya lesz. Másnap kiderült, hogy mindketten ugyanarra a fölismerésre jutottunk, s néhány nap múlva az ultrahang ezt meg is erősítette.

- Akkor is tud segíteni, ha már megtörtént a baj?

- Látom például, ha valakit baleset ért, és azt is meg tudom mondani, mi a probléma. Így történt, hogy egy édesanyját kereső nő a segítségemmel tudta meg, hogy mamája elesett, elrepedt a vállcsontja. Bár a baj akkor már megvolt, tanácsomra a leány orvoshoz vihette az édesanyját.

N. E.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra