Magunk döntünk a sorsunkról

Az embereket mindig is érdekelte, mit ír elő nekik a sorskönyv, éppen ezért a jósokat, jövendölőket nagy becsben tartották. Lilla King látnok-jósnő szerint tértől és időtől függetlenek mindazok az információk, amelyek a szellemvilágból érkeznek.

A látnok és az átlagember között csupán annyi a különbség, hogy a látnok több információhoz fér hozzá.

- Valamilyen szinten minden ember képes látni, de vannak, akik kifejezetten arra születtek, hogy több és pontosabb tudáshoz jussanak – mondja Lilla. – Ezt a feladatot nem sorscsapásként kapják, hanem maguk választják a születés előtti köztes létben, a bardóban azért, mert következő életükben leginkább ennek a feladatnak a teljesítése segíti őket a tökéletesedésben.

- Mit jelent, hogy az ember tökéletessé válik?

- Azt, hogy megtanulja a szeretetet. Szeretet nélkül halott az ember, hiába mozog keze-lába. Annyiszor kell újra születnünk, amíg ezt a leckét meg nem tanuljuk. A lélek nem sokáig időz a bardóban, viszonylag hamar vissza kell térnie egy új testben.

- Sokan úgy hiszik, hogy haláluk után találkoznak szeretteikkel. Így van?

- Nem feltétlenül, mert odaát is különböző síkok vannak, s mindenki a saját szintjének megfelelő síkra kerül. A szellemvilág rétegzett, ott is vannak jó és rossz lelkek.

- Földi életünkben kapcsolatba kerülhetünk-e egymás szellemével?

- Persze! Nemrég járt nálam egy asszony, akinek ruhaboltja van. Érkezett két szép ruha, s ő úgy döntött, az egyiket megtartja magának, ám egy vevőnek véletlenül azt is becsomagolta. Hozzám fordult, hogy mit tegyen. Én azt tanácsoltam, lépjen kapcsolatba a vevő szellemével, s kérje meg, vigye vissza a másik ruhát. Ez már másnap meg is történt, s a ruhát vidékről vitték vissza neki, ahogy ő azt megálmodta.

- Ilyen prózai esetekben is föl lehet venni a kapcsolatot?

- Előre soha nem tudni, mi a prózai, és mi az, ami döntően változtat az életünkön. Nemrég egy kozmetikus keresett föl, akit egy szépségszalon tulajdonosa várt munkára. Ő úgy gondolta, beajánlja fodrász barátnőjét is, de szerette volna tudni, jól teszi-e. Mondtam, hogy ne tegye, mert rosszul jár. Nem hallgatott rám, s a vége az lett, hogy a barátnőjét még ma is foglalkoztatják, ő meg állás nélkül maradt. Most új helyet keres magának.

- Hogyan léphet ki az ember az előző életek sztereotípiáiból?

- Ez a kérdés nagyon nehéz, hiszen az előző életek bűnei karmikus burokként veszik körül az embert. Mégis azt mondom, ki lehet lépni, mégpedig ugyancsak a szeretet erejével. Az egyik kliensem folyton rosszkedvű, noha van szerető férje, háza, autója, pénze, egészsége. Az elfogadással vannak gondjai, amelyek abból fakadnak, hogy nem szereti önmagát. A tibeti mágia segítségével most azt tanulja tőlem, hogy el kell fogadnia a jelenlegi helyzetét, mert abból tanulhat a legtöbbet. És persze meg kell tanulnia szeretni önmagát. Nehéz és hosszú folyamat ez, de nem megy másképp. Le kell döntenie a falat, hogy elérhessen hozzá az életerő.

- Kaphatunk-e üzenetet olyan emberek szellemétől, akiket személyesen nem ismertünk?

- Néha igen. Egy hölgy vendégemnek éppen az egyik népszerű énekes szelleme súgta meg, hogy vigyázzon, mert a szerelme csalfa és hazug. Igaza volt az énekesnek.

- Mi a helyzet a pénzzel, ami sokak szerint minden baj forrása?

- A legtöbb kapcsolat valóban az anyagiak miatt megy tönkre. Ha nincs pénz, az a baj, ha van, akkor meg az okoz galibát. Egy férfi két gyermeket hagyott hátra, a felesége ugyanis elhagyta, mert csak a gyerekeknek tett a bankba pénzt, neki nem. Most a gyerekek gazdagabbak lettek sok millió forinttal, de öngyilkos édesapjukat elveszítették. Nem szabad kezet emelnünk magunkra, mert azzal olyan karmát választunk, amely megnehezíti a következő életet. Az új születéskor az ilyen terheket visszarakják ránk.

N. E.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra