Ki lakik a tükörben?

Minden cselekedetünkért, de még a gondolatainkért is felelősséggel tartozunk – vallja Lilla King látnok-jósnő. A mágiával különösen vigyáznunk kell, hiszen az olyan erőket szabadít föl, olyan történéseket, kapcsolatokat hoz létre, amelyek akár egy életre szólnak. A visszakozási szándék pedig nem mindig talál meghallgatásra odaát.

- Hogyan lehetséges, hogy eldöntött dolgainkon már nem tudunk változtatni?

- A mágia általi kötés rendkívül szoros, gyakorlatilag szétválaszthatatlan kapcsolatot jelent. Természetesen van mód arra, hogy angyali segítséggel oldjunk, de ez csak akkor fordulhat elő, ha a szellemvilág megengedi. Nemrég járt nálam egy asszony, akinek a megkötöttje időközben elhunyt, s a hölgy szerette volna oldani a kötést, ugyanis nagyon nyugtalanító jelenségek gyötörték. Az elhunyt férfi szelleme állandóan ott volt körülötte, amit hideg pontok jeleztek a lakásban. Ez azért van, mert a szellemek energiát vonnak el a környezetükből, így az ember határozottan hűvösebbnek érzékeli az adott helyeket, ahol fölbukkannak. A kutyája pedig látta a szellemet, s nem volt egy perc nyugta sem.

- Tudott segíteni?

- Egyelőre nem, mert nem engedik odaát. Uriel arkangyalt hívtam, hogy vigye a férfi szellemét a fénybe, de mindez idáig nem történt semmi, s lehet, hogy nem is fog. A kötés tehát nem gyerekjáték, nagy felelősséggel jár.

- Mi a helyzet azokkal a szellemekkel, akiket nem akarattal kötünk magunkhoz?

- Ők is tudnak rémületet okozni. Egy hivatásos sofőr például azért keresett meg, mert tanúja volt egy országúti balesetnek, ahol egy ütközés során a kocsiban benn rekedt egy fiatal nő. Amikor a férfi odaért, a nő már halott volt, s a sofőr elvette az autóból kigurult szatyrait, magyarán meglopta az elhunytat. Nem hitte, hogy ezzel bajt okozhat, mégis, ahányszor arra jár, látja a nő szellemét az út mentén. Azt tanácsoltam neki, mondasson imát a nőért, s adjon a templomnak annyi pénzt, amennyi nagyjából megfelel a halottól elvett holmi értékének. Nem történt egyéb, mint hogy a férfi a nő beleegyezése nélkül vette el a szatyrokat, hiába volt halott a tulajdonos, s ezzel a cselekedettel magához vonzotta, valamilyen szinten megkötötte.

- Álmaink segítenek-e bennünket?

- Természetesen, csak értelmezni kell őket. Céltudatosan is felhasználhatjuk az álmokat, akár még nyerhetünk is velük. Kétségbeesésében valaki éppen azért fordult hozzám, hogy mondjam meg neki a lottószámokat, máskülönben megy a híd alá, mert el van adósodva. Transzban jöttek a számok, s úgy láttam, négyese lesz a férfinak. Tényleg így volt. Meg is lehet álmodni a lottószámokat úgy, hogy az álomeseményeket számokká fordítjuk le egy kód segítségével. Magam is nyertem már a kaszinóban, többször, komolyabb összeget. Voltak gépek, amelyekkel kapcsolatban jó érzéseim támadtak, s azokkal kezdtem játszani. A megérzésekre mindig érdemes hallgatni.

- Szobája tele van tükörrel. Miért?

- Minden tükör átjáró a párhuzamos világokba. Mélysége van, s amikor az ember elképzeli, hogy ott van belül, akkor voltképpen már a szellemvilágban jár. Önmagunk megismeréséhez is fontos a tükör. Elé ülünk, csak egy gyertya éghet, s fejünket kissé lefelé döntjük, hogy ne pislogjunk. Mélyen szembenézünk a saját arcunkkal, s révedünk. Először elmosódnak a vonásaink, azután képek jönnek, életesemények. Én is így szembesültem azzal, hogy előző életemben vízbe fulladtam egy természeti csapás folytán. A tükörből nagyon komoly tanítások jönnek elmúlt életekből, amelyek sehol nincsenek leírva.

N. E.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra