Magasabb csatornák nyílnak meg

„Ne mondja, úgyis tudom.” Ezzel a mondattal sokszor kezdi a beszélgetést Lilla King látnok-jósnő, aki, még mielőtt bárki kérdezne tőle, tudja, mi a probléma. Voltaképpen nincs szükség sok szóra, és ez megnyugtatja mindazokat, akik nehezen fogalmaznák meg gondolataikat.

- Hogyan válasszunk jóst magunknak, honnan tudhatjuk, hogy hiteles az illető?
- A hitelességet előre nem garantálja semmi, minden jósról csak utólag derül ki, hogyan dolgozott. Azt gondolom, az emberek mégsem véletlenül találkoznak, vagyis komoly, bár láthatatlan oka van annak, ha valaki egy adott jóst, például engem keres föl.

- Azonkívül, hogy választ szeretne kapni a kérdéseire, mi az, ami a jóshoz vonzza az embert?

- A magasabb rezgésszám. A jósok élő kapcsolatban állnak a szellemvilággal, ezért energiájuk magasabb frekvenciájú. Ez az, ami mágnesként működik. Hogy visszatérjünk az előző kérdéshez, mindenki ösztönösen ahhoz fordul, akinek a rezgéseivel összhangba tud kerülni.

- Sokan önre testálják a gondjaikat. Nem fárasztó?

- De igen, egyszer abba is akartam hagyni az egészet, mert teljesen kimerültem. A mágiagyakorlatokat éjjel végzem. Amikor a befejezés mellett döntöttem, transzállapotban furcsa jelenetet láttam. Egy hegyet másztam meg belülről, olyan volt, mint egy vulkán, a tetején pislákolt a fény. Egy angyal várt ott, hozzá akartam jutni, de nem fértem ki a kráteren. Fölszólított, nézzek vissza. Lenéztem, s embereket, patakot, zöld mezőt láttam. Akkor tudatosult bennem, hogy mégsem akarok visszamenni, mert azzal a tudatlanságot választanám. Mikor kijöttem a transzból, rádöbbentem, a tudás nehéz ugyan, de a Jóistent is csak fejlődéssel lehet elérni.

- Előfordul-e, hogy a munkája során is transzba kerül?

- Jön információ transzban is. Amikor egy asszony jóslást kért, mindenről szó esett, csak a férjéről nem. Távozóban visszalépett, s kérdezte, mi van a férjével. Mondtam, hogy halott. Hogyan halt meg? Akkor transzba kerültem, kimentem a Duna-partra, s láttam, hogy a vízben van. Egy nő miatt hatalmas adósságot csinált, s eldobta az életét. Másvalaki egy hagyatékról kérdezett, s transzállapotomban elúszó halakat láttam. A hagyaték valóban elúszott, mert a javakat nem a rokon, hanem egy külső ember kapta a végrendelet szerint.

- Milyen módszerei vannak még?

- Mindig esettől függ. Egy jelentősebb összeg eltűnt a család fiókjából, pedig idegennek oda nem volt bejárása. Kértem a klienst, írja egy lapra azoknak a nevét, akik a pénz eltűnése napján a házban tartózkodtak. Kiderült, hogy az unokahúga volt a ludas.

- Ön mindent lát?

- Igen, de nem magamtól, hanem odaátról. A szellemvilág segít ebben. Külön képesség a tisztánlátás, amikor a látnok képek révén jut az igazság birtokába. A tisztán halló hangokat hall, amelyek felvilágosítják. A látomás maga a mindentudás. Mivel odafönt mindent tudnak rólunk, ha látomást kérünk, a mindentudás csatornájára csatlakozunk. Ezek az információk megkérdőjelezhetetlenek.

 

N. E.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra