A látnokságra születni kell

Sokat hallani arról, miként fejlesztheti az ember azokat a képességeit, amelyek közelebb viszik az igazsághoz, önmaga, mások és a transzcendens világ megismeréséhez. Lilla King látnok-jósnő azt mondja: mindebben a mágia lehet segítségünkre, mert az a földön a legnagyobb tudás. Megfelelő technikával, fokról fokra juthatunk magasabb szintekre. Minden emberben már születéskor ott az alapképesség, hogy sajátos módon érzékelje a felsőbb világokból érkező üzeneteket; mondja Lilla. A különbség az, hogy egyesek ezt mennyire nyomják el magukban. Később, amikor sok zűrzavar közepette tájékozódási pontra van szükségük, rájönnek, a belső erőiket kellene használniuk. Rendszeres gyakorlással elérhetik a tisztánlátás állapotát.

– Mit lehet tapasztalni ilyenkor?

– Előbb-utóbb nagyon tiszta gondolatok jönnek, s az ember előre érzékeli, hogy egy adott dolognak, amibe belekezd, mi lesz a kimenetele.

– Honnan jönnek a gondolatok?

– A felettes éntől, amely a láthatatlan, felső világokhoz van kapcsolva. Úgy is mondhatnám, a tisztánlátó embernek nagyon jól működnek az intuíciói, a sugallatai. Aki már tapasztalta, tudja, hogy ezekre mindig érdemes hallgatni, mert soha nem okoznak csalódást.

– A tisztánlátás azonos a látnoksággal?

– Nem. A látnokság olyan kész csomag, amellyel csak kevesen jönnek a világra.

– Ezek szerint ön is így született.

– Igen, de a képesség nem örökölhető, a fiam például nem, rendelkezik vele, a szüleimnek sem volt. Szerencsém, hogy a családom már gyerekkoromban elfogadta, hogy olyan vagyok, amilyen, és most a fiam is sokszor fordul hozzám tanácsért.

– Vajon miért nem képes mindenki fejleszteni a tisztánlátását?

– Véleményem szerint azért, mert tele vannak rossz gondolattal. Manapság a legtöbb ember csak a negatív dolgokról beszél, arról, mi nincs. Nincs pénz, egzisztencia, lakás és így tovább. Ez nemcsak a tisztánlátást akadályozza, hanem veszélyes is, mert mindig azt teremtjük meg, amire sokat gondolunk. Ha a hiányokra összpontosítunk, akkor hiányos lesz az életünk. Pénzhiánynál inkább azt kéne mondogatnunk, hogy nemsokára lesz pénzünk. A gondolatnak teremtő ereje van, mert megjelenik az anyagi világban, ezt már évezredekkel ezelőtt is tudták, tehát nem szabad negatív kijelentéseket mantrázni. Lehet, most is tudják, csak túl nagy a zaj, és az ember későn kapcsol. Igen, ez is tény. Barátnőm például nemrég egy lakásvásárlás kapcsán kérdezett, de utólag. Mondtam, hogy a beugró összeget elveszíti, és sajnos igazam lett. Egy ismerősöm pedig, aki rendezvényszervezéssel foglalkozik, a leendő sikereiről akart megtudni valamit. Azt láttam, hogy mindhárom rendezvény veszteséges lesz. Erre ő dühbe gurult, adjak valami logikus magyarázatot. Mondtam, a logika ott van neked, én a megérzéseimmel dolgozom. Ugyanígy fölismertem, hogy az a fiatal nő, aki kismamának hitte magát, voltaképpen nem az, csak álterhes. Másnap engem igazolt az orvosa. A gyerekekkel és a szerelemmel kapcsolatos vágyak nagyon erősek.

– Mindig jól látja?

– A szellemvilág sohasem téved. Nemrég egy hölgy jött hozzám, hogy mondjam meg, lesz-e a közeljövőben kisbabája. Úgy láttam, a partnere húsz évvel idősebb nála, és nem akar gyermeket. Ha valaki nem akar, akkor a szellemvilág nem is ad utódot. Azzal viszont igenis vigasztalhattam, hogy nemsokára más férfi mellett fog élni, aki nagyon szeretne közös gyermeket, és meg is fog születni. Ezt is láttam.

N. E.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra