Betegségek meghatározása

Megmondtam a neves magyar költőnek, hogy vesebeteg. Kivizsgáltatta magát, közölték vele, hogy egészséges. Másnap az intenzív osztályon a halálból hozták vissza. Kiderült, hogy a veseprobléma miatt járt odaát a halálban.

Látom például, ha valakit baleset ér és azt is meg tudom mondani, mi a probléma. Így történt, hogy egy édesanyját kereső nő a segítségemmel tudta meg, hogy a mamája elesett, felrepedt a válla.

Egy asszonynak rossz volt a viszonya az anyósával, és azt kívánta, hogy bárcsak visszakapná a mama azt a fájdalmat amit neki és a gyerekeinek okozott. Nemsokára a mama beteg lett mindkét lábát amputálni kellett. A menyének csúnya fekélyek keletkeztek a nyelvén. Azt tanácsoltam neki bocsásson meg a mamának. Az asszony így tett. Nem sokkal később a mama elhunyt és a fekélyek is eltűntek a menye nyelvéről.

43 éves férfi kért segítséget tőlem, körzeti orvosa 4 éven át nem tudta kitalálni, mitől rángatóznak az izmai. Láttam hogy ez nem epilepszia, hanem tetániás görcs, - a kálcium hiánya okozza. Szakirányú vizsgálat ezt megerősítette és a férfi végre megfelelő kezeléshez jutott.

Ugyancsak jól láttam egy kézilabda kapus lány sportbalesetét. Édesanyját figyelmeztettem előre. A baleset bekövetkezett.

Járt nálam egy kétségbeesett édesanya 16 éves ikerlányaival. Furcsán viselkedtek. Egyik hiperaktív volt, a másik csak ült némán. Azt tanácsoltam forduljon autistákkal foglalkozó szakemberhez, mert mind a két lánya autista. Azóta sokat fejlődtek szellemileg is.

Egy várandós anya jött el, és láttam, hogy valami huncutság van a babával. Jött az információ, hogy 2 kislánya lesz. Ezt követő éjszakán az anya is megálmodta, majd az ultra hang eredmény is megerősítette.

 

További sikereim: