Eltűnt emberek, tárgyak megtalálása

Tudtam, hogy Dominik meghalt.
Megérzéseim révén meg tudom mondani, mi történt az eltűnttel.

Amikor 2007 augusztusában a Monori erdőn élő 2 éves Dominik eltűnéséről számolt be az édesanyja, megmondtam, hogy meghalt a gyermek. Később megtalálták a holttestét. Az eset nagy port vert fel, a sajtó megírta a látomásomat, ami be is igazolódott.

Henrietta a Jakupcsek - showban is beszámolt történetéről. Miután élettársa eltűnt, - meditáció után megmondtam hogy Szeged, Hunyadi téren keresse . Kiderült, a fiú valóban ott dolgozott, de mire másnap Henrietta odaért, ismét eltűnt. Ekkor újra transzba mentem, és jött az információ - " Csobog a víz , susog a nád " .. Nagy a baj, belefulladt a Tiszába, - öngyilkos lett . Hat hét múlva onnan fogták ki.
Egy édesanya kereste 30 éves elveszett fiát . Kértem, hívja fel a Külügy-minisztériumot , mert a fia Münchenben van előzetesben. Járjanak utána, hogy mi igaz abból, amit én állitok. Kiderült, hogy minden igaz.

écsről telefonált egy asszony, kereste idős férfi hozzátartozóját. Láttam, az erdő szélén fekszik, nagy fák alatt. HALOTT - a Rendőrség ott kereste s így rátaláltak.

Egy asszony azt szerette volna tudni, hol van az eltűnt férje. Láttam, hogy egy kis házban fekszik holtan. Egy présházban találták meg, a polcok alatt, úgy, ahogy én azt leírtam.

Egy nagy feltűnést keltő esetben pedig hátborzongató látomásom volt. Egy házaspár sakkozott a négy gyermekével egy óriási sakktáblán. Amelyik bábú nem kellett nekik, azt a gyermeket eltüntették. Kettőt elástak, kettő pedig a kukában végezte. Hitték, hogy ez nem derül ki, de a szellemvilág gondoskodik arról, hogy a tettesek elnyerjék a büntetésünket.

20 éves skizofrén fiút kerestek kétségbeesetten a szülei, de megnyugtattam őket, hogy egy vonaton ül. Még aznap elő is került- Így lett.


Ugyancsak megírták a lapok, amikor a Való Világból ismert Ágica 25 éves sportoló barátja eltűnt. Közöltem, hogy a barátja a Dunába fulladt. Két nappal később megtalálták a holttestét. A Dunából vették ki.

 


Édesanyját kereste egy nő , kérte a segítségemet . Láttam , hogy a mama vonaton ül , már 24 órája és össze - vissza járja az országot . Megjósoltam , mikorra ér haza és úgy is volt.

 

Nemrég egy hölgy kereste eltűnt szerelmét. Láttam, hogy a férfi egy bányató melletti bozótosban fekszik. Halott. Szólt a rendőröknek, a helyszínre siettek és megtalálták a férfit.

Egy vidéki család keresett meg, a fiuk 4 társával Francia országba, egy építkezésre ment dolgozni. A szállásukon tűz ütött ki, a fiúk bennégett. Kaptak ugyan egy értesítést az eseményről, de abból nem derült ki konkrétan, hogy mi történt. Édesanyja hitte, hogy a fia egy szép napon belép majd az ajtón. Rám nagyon megharagudott, mert jött az információ gondolatban, hogy halott a fia - szénné égett. Ezért nem hívták ki a családot, hogy azonosítsák. Megkértem, a kinti konzul segítségével hozassák haza a fiukat és adják meg a végtisztességet. Ez megtörtént.

Egy asszony szerette volna tudni, hogy mi történt a lányával. - Halott, sok készszúrással megölték. A szeretője ölte meg, szerelem féltésből. Jött egy név is gondolatban, mire kiderült, hogy a férfi hat éve ült már a lánya miatt, és tisztázta magát. Hitte, hogy megúszta az egész ügyet. Kértem az asszonytól egy fotót a férfiról. Éjjel hívtam a mágiával a férfi mentáltestét. A mentáltest mindig válaszol és soha nem hazudik. A kérdést feltettem: ki ölte meg a lányt? Kétszer is mondta hidegvérrel: "ÉN, ÉN" Amikor halott lesz, a szellemvilágban számot kell adni a tettéért.


Egy asszonynak ruhaboltja volt. Amikor érkezett hozzá két szép ruha, az egyiket magának szánta. Igen ám, de véletlenül becsomagolta egy vevőjének. Én kapcsolatba léptem a vevő szellemével, és így ő másnap beállított a ruhával.


Fiatal pár keresett meg vidékről. Építkeztek és 600ezer forint veszett el a fiókból. A lakásba csak a családtagok jártak be. Kértem, hogy egy papírra írják fel a családtagok nevét. Az égiek megüzenték, hogy melyik gyerekük vitte el a pénzt a fiókból. Két nap múlva a rendőrségen bevallotta, hogy ő vitte el a pénzt.


Valaki egy hagyatékról kérdezett és transzállapotban elúszó halakat láttam. Valóban elúszott a hagyaték mert egy külső ember kapta meg egy végrendelet szerint, amiről a család nem tudott.

A "Csellengők" c. műsorban kerestek egy fiatalembert , akiről megéreztem hogy Orosházán belefulladt a csatornába. Hiába szóltam a családnak, nem hittek nekem, így csak 5 hónap múlva találtak rá a fiú holttestére az általam megjelölt helyen.

Az igazi siker persze az , amikor időben jönnek hozzám és így megelőzhetjük a bajt . Egy édesanya 15 éves fiát kereste kétségbeesetten . Láttam, hogy a gyermek Balatonfenyvesen van, veszélyes körülmények között. Másnap az anya hálálkodva hívott vissza : Megtalálta a fiát - Balatonfenyvesen , az út szélén sátorozott.

Két éve történt a tűzijátékon – Egy csónak beborult a Dunába. Két ember veszett el. Az egyiket kifogták holtan a soroksári Duna-ágnál. A másikat keresték. Újságírók kerestek meg- közöltem, hogy halott- a Petőfi híd Csepel sziget felőli oldalán akadt fel. A búvárok onnan vették ki.

 

Egy asszony jóslásra jött el hozzám a lányával. Mindenről szó esett, csak a férjéről nem. Távozóban vissza lépet - Mi van a férjemmel? - Halott. Mondtam neki. Elkértem a férj születési adatait. Este érzésben jött az információ. A Duna parton álltam, be kellett ugranom. Hatalmas adósságot halmoztam fel egy nő miatt. Át kellett éreznem, amit akkor érzett, mielőtt beugrott volna a Dunába. Kiderült, hogy hatalmas adósságot hagyott hátra egy nő miatt.

Floridában meghalt egy fiatal ember /27 éves/. Édesanyja azért keresett meg, mert pontosan szerette volna tudni, hogy mi történt a fiával. Látomást kértem az égiektől. A látomásomban egy autó lesodródott az útról. Ebben volt a fia. Amikor az autóba betették már halott volt – lelőtték és el akarták tüntetni a holttestét, de ezt a szellem világ nem engedte meg. így a bűnösöket elkapták és megbüntették.

Egy Francia országban élő magyar nő kérdezett meg arról, hogy mi lehet a lánytestvérével, mert az nem jelentkezik. Láttam, hogy elásták és víz is van felette. Az asszony rákérdezett – Benne van a Dunában? – Nem, a házához van közel. A rendőrök kimentek a házhoz és találtak egy műanyag úszómedencét a kertben. Alatta a földet felásták és megtalálták az asszony holttestét. Befogadott egy hajléktalan családot, akiknek egy gyermekük is volt. Hálából, cserébe megfojtották. Hamis adás-vételi szerződést írtak és bankhitelt is vettek fel a házra. így árulták, de végül megkapták a méltó büntetésüket.

Laci novemberben a Dunán csónakázott a barátaival. Öten ültek a csónakban. Az egyik barátja felállt és beborultak a Dunába. Négyen kiúsztak a partra és állították, hogy eközben az ötödik ember már kint állt a parton, de azóta nem találják. Megkerestek engem, hogy találjam meg az ötödik barátot. Én láttam a látomásomban, hogy a barátjuk a vízben van - halott. A kérdést persze feltették, hogy akkor kit láttak a parton!? Halott barátjuk szellemtestét. Elköszönt tőlük. Végül a búvárok a Dunából vették ki.

Vidékről keresett meg egy édesanya: 31 éves lánya Amerikába ment dolgozni. Már hosszabb ideje nem kereste, vajon mi lehet vele? Látomást kértem az égiektől; a lány kábítószerezett és terjesztette is. A látomásban fiatalokat láttam a Centrál parkban, piknikeztek a kerek szökőkútnál. Aztán egyszer csak szürkülni kezdett az ég és fehér függöny darabok hullottak. A füvön csak egy ember feküdt, egy fiatal nő - késsel a hasában. Ez a hölgy az ő lánya volt. Mit jelentett a látomás? Neked megmutatjuk, hogy mi történt, de hulljon fátyol az egészre. Az édesanya nem tudhatja meg, mert neki csak ez az egy hozzátartozója volt. A halott lányt elhamvasztották, a hamvakat az édesanya pedig betette a sufniba. Kértem, ha nem is temeti el, néha gyújtson gyertyát és mondjon érte imát. Ő sziklaszilárdan hiszi, hogy a halott nem az ő lánya.

Barátnőm lánya elveszítette az értékes arany karkötőjét. Láttam, hogy becsúszott a fotel kárpitjába, ott találták meg.

 

Egy idős asszony az elveszett zálogcéduláit kereste. Mondtam, hogy az iratos dobozban van. Ott találta meg.

Fiatalember kereste a családi ékszereket, nem találta. Láttam, hogy a ruhásszekrényben van, papírdoboz van előtte, amiben játékok vannak. Onnan került elő.

 

További sikereim: