Új sikereim

Nemrég egy tanár jött el hozzám az iskola új igazgatója el akarta bocsájtani. A férfi már nem fiatal, ezért nagyon kétségbe esett. A mágiával segítettem neki, az igazgató teljesen megváltozott és már ragaszkodik a személyhez és a munkájához.

Egy asszony keresett meg hogyan születik meg az unokája, súlya, magassága, neme, neve? Láttam: kislány a baba, Anitának hívják majd. Császármetszéssel születik 320 deka lesz a súlya, 52 cm a magassága. Állításomból minden bejött. Az égiek hajszál pontosak hiszen a gyereket is ők adják.

Életünk nem túl szerencsés eseményeit, hajlamosak vagyunk a külső körülmények rovására írni. Sokan faggatnak, vajon miért vett kedvezőtlen fordulatot a sorsuk. Én értem a dolgot és próbálom felismerésre nyitni a szemeket. Legtöbb ember azt gondolja, hogy a dolgok tőle függetlenül történnek. Ez öncsalás, hiszen minden belőlünk indul. A lélek azért jön a földre, hogy tanuljon. S mielőtt megérkezik, már van életterve. Minden problémának van oka, akár az előző életben, akár a jelenlegiben gyökerezik, meg kell oldanunk. A szellem tehát nem nyaralni jön le, hanem komoly okulás miatt. Mi történik két leszületés között? Több könyvben azt írják, a két tesetet öltés között az ún. bardóban tartózkodunk 49 napig, s azután jövünk vissza. Az én formációim szerint ez nem törvényszerű, már csak azért sem mert a szellem több síkon fejlődik, nem csak itt a földön. Akkor jöhetünk vissza, ha tanulnivalónkat a bolygóállások is támogatják, tehát megszületni csak egy adott sorszerű konstallációban lehet.

Szórakozóhelyen megismerkedtem egy fiatalemberrel. Beszéltem neki arról, hogy mivel foglalkozom. Kérte, hogy jósoljak neki. A szememet becsuktam és egy bicikli balesetet láttam. Elmondtam, hogy ez egy családtagja. Sajnos nem tudtuk megelőzni, mert az benne volt a fiú sorsában. Négy nap múlva telefonált vissza, meghalt a felesége 26 éves testvére biciklibaleset érte.

Egy lakásvásárló azt kérdezte tőlem, hogy mi lehet az oka annak, hogy a hitelét nem intézik a bankban. Hiába adott be minden papírt. Láttam, hogy az iratok egy íróasztalfiókban pihennek, érintetlenül. Később kiderült, hogy meg sem indították az osztályvezető ugyanis összejátszott az eladóval aki sorra vett fel foglalót a reménykedő vevőktől. Ehhez a bizonyos bankhoz irányította őket, ahol elfektették a hitelkérelmeket. Így a vevők kifutottak az időből, és az eladóé maradt a foglaló. A pórul jártaknak ez sovány vigasz, hogy amikor kiderült, az osztályvezetőt elbocsátották.

Laci nevű vendégemnek felhívtam a figyelmét, figyeljen jobban a közlekedésben, mert autóbalesete lesz két héten belül. Eszébe jutott, hogy nincs autóbiztosítása. Nem vette komolyan a figyelmeztetést. Kértem, imádkozzon az angyalokhoz, vigyázzanak rá. Egy hét múlva jelentkezett nálam, a baleset megtörtént (nem ő volt a hibás) a 4 millió forintos autó totálkáros lett. Ő megúszta úgyhogy a hajszála sem görbült.

Egy ragyogó napsütéses napon a palatinus strandra indultam, de le kellett szállnom a villamosról egy telefonhívás miatt, és ez többször megismétlődött. Így a végén inkább hazamentem és kértem egy látomást. Mérgemben elaludtam és azt álmodtam egy vonaton utazok, csodálatos tájak mellett suhan a vonat, a felhőkben mint a habokban emberek ugrándoztak és szólt a szférék zenéje. Szóltam a mellettem ülőnek, hogy itt most kiszállok. Te még nem szállhatsz ki jött a válasz mert nem jött el az időd. Tudomásul kellett vennem, hogy szükség van még rám ezen a földön. Sok embernek kell még segítenem.

 

További sikereim: