Lilla King a béke angyala

Életünk legtöbb keserű percét a konfliktusok okozzák, vagy éppen az, hogy próbáljuk elkerülni őket: nyelünk a főnöktől, a házastárstól, a gyerektől, a szomszédtól, néha még a barátainkban is csalódunk. A sok befelé nyelt keserűség aztán az egészségünkre megy: mintha mérgünk rakódna le az erek falában, és szó szerint a szívünkre vesszük a bajt.
Lilla Kingnek az a tapasztalata, hogy mindez megelőzhető, ha a mágiát hívjuk segítségül, és ha az égieket kérdezzük, mi a helyes lépés. Mert néha jobb elválni, kilépni, elköltözni, máskor célravezetőbb maradni, és odaát pontosan tudják, amit mi nem látunk jól. Akik már jártak nála, azt állítják: valóban működik a mágia, és Lilla King megdöbbentően pontosan közvetíti az égiek üzeneteit.
Hajni párt és munkát szeretett volna találni, ezért kereste fel a hiteles jósnőt.
? A szerelembevonzás mágiájával két hét alatt találtam partnert, igaz, ehhez nekem is ki kellett mozdulnom otthonról, ahogy Lilla King javasolta. Munkám is lett. Padlón voltam, amikor hozzá fordultam, és most szárnyalok!
Margit főorvos egy kórházban, de ő is Lilla Kinghez fordult gondjaival.
? Azóta minden szinte magától megoldódik, az életem minden területén érzem a segítő erőket – állítja.
Éva a vizsgaidőszak előtt mindig meglátogatja a híres látót, hogy lánya számára az égiek segítségét kérje. Zoltán évekig hiába árulta az ingatlanát, miután Lilla King mágiával beavatkozott, egy hónap alatt talált vevőt. Ferenc nem tudta, miért szédül gyakran, mi okozza a rosszulléteit, orvostól orvosig járt. Lilla King az égiektől megkapta a választ: súlyos nyaki érszűkülettől vannak a panaszok. A célirányos vizsgálat ezt igazolta, és megkezdődhetett az orvosi kezelés. Egy fogorvosnő – kérte, nevét ne írjuk le – el akarta adni a rendelőjét. Amikor Lilla King azt mondta neki, hogy külön fog vevőt találni a praxisra, külön a berendezésre és külön az ingatlanra, csodálkozott.
? Ha nincs ez a segítség, nem merem külön eladni a praxist annak, aki jelentkezett érte, és még mindig a nyakamon lenne az egész. Így azonban két hét leforgása alatt minden elrendeződött. Érdemes Lilla Kingre hallgatni, mert ő valóban látja a jövőbeni lehetőségeket.
Mária fia és unokái miatt aggódott: menye beadta a válópert. Lilla King mágiával kérte, hogy a fiatalasszony lásson tisztán, s a következő héten a házaspár kibékült.
? Én rendszeresen járok Lilla Kinghez, mert így biztonságban érzem magam és a családom – vallja Kinga. ? Előtte voltam már sok helyen, örülök, hogy végre eljutottam ahhoz, aki valóban segít.
Anett kivirult, amióta Lilla Kinggel találkozott.
? Rendbe jöttek a dolgok a szerelmemmel, több megbízást kapok, így jobban keresek, áramlik felém a szeretet és a pénz – számol be vidáman a fiatal nő.
Gyakori, hogy miután valaki megtapasztalta, mit jelent Lilla King segítsége, hozza az egész családját, hiszen a negatív energiák letisztításával, a blokkok oldásával mindenkinek az életébe több lehetőség, ezáltal több öröm és pénz érkezik.
? Az a baj, hogy az emberek gyakran kívánnak rosszat egymásnak, nem tudják, hogy a szavaknak mágikus erejük van – magyarázza Lilla King. ? Sokszor nem is értjük, mitől vagyunk levertek, szerencsétlenek, erőtlenek: a negatív energiák működnek. Ettől azonban meg lehet szabadulni, és van védelem, ahogyan a lehetőségek bevonzása és a pénzmágia is működik, ha valaki ért hozzá. Azt tanácsolom, aki jobb életet szeretne magának és a szeretteinek, az ne bántson másokat, és keressen fel! A jóság, a jó szándék és a mágia valóban csodákra képes, ezt nap mint nap megtapasztalom.

Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra