Lilla King előtt nincs titok

Aranyasszony - így nevezi Erzsike Lilla Kinget, amióta a jósnő telefonon megmondta neki, hol vannak azok az aranyékszerek, amikért felforgatta az egész házat.

- Magam dugtam el, de olyan rég volt, hogy fogalmam se volt, hol keressem - mesélte lapunknak Erzsike. - Lillánál már többször voltam, így tudom, hogy olyasmit is lát, amit más nem, és pontosan megmondja, mit rejt a jövő, de azt magam sem hittem el, hogy telefonon képes megmondani, hol az arany. Mégis felhívtam. Sose járt nálam, mégis úgy irányított, mintha otthon lenne a házamban: az előszobából menjek jobb kéz felé, ott van egy majdnem kerek szoba - a hatszögletű hálónk van ott - és az ágyneműtartó mögött megtalálom az ékszereket. Odanyúltam, ott volt! Ha más mondja, hogy létezik ilyen, nem hiszem el!

Így van ezzel Kató is, aki egy kisvárosból érkezett Lilla Kinghez.

- Egy gyanús balesetben halt meg a férjem, de a jósnőnek nem mondtam erről semmit. Csak annyit kérdeztem, tudja-e, mi történt a férjemmel. - Lilla pedig elgondolkodott, és lassan mondani kezdte, amit érez: meghalt... baleset érte... a Dunába esett és megfulladt... nagy hajón volt...

- Csak tátottam a számat, honnan tudja mindezt folytatja Kató. Én azt szerettem volna tudni, felelős-e valaki a férjem haláláért. Lilla négy kártyalapot tett ki, abból mondta: megszegték a szabályokat, mert a férjem egyedül volt a hajón, pedig legalább ketten kellett volna lenniük, akkor a társa segíteni tudott volna.

- Az uralkodó kártyalapon egy férfi volt fejjel lefelé, amint nyújtja a kezét. De hiába, mert akinek ott kellene lennie, hogy segítsen, nincs ott! magyarázza Lilla a lapok jelentését. Azt tanácsoltam Katónak, kérjen kártérítést a férje munkáltatójától.

Ez a gyászán nem segít, de legalább a kereső nélkül maradt családnak nem kell nélkülöznie.

 

Komoly emberek járnak a neves jósnőhöz, például egy polgármester, aki nyolc év után elvesztette mandátumát néhány szavazattal, így egy pékségben dolgozott.

- Lilla King mágiával beavatkozott, hogy új lehetőségek jöjjenek az életembe - ismerte el az expolgármester. - Azóta több felkérést is kaptam, többek közt a pártomtól egy fontos politikai pozícióra. Most már csak rajtam múlik, hogyan használom ki az alkalmat.

 

Mária arra gyanakodott, hogy a férje orvosi műhiba áldozata lett.

- Csak annyit kérdeztem Lilla Kingtől, így van-e, ő mégis tudta, hogy a férjemnek a veséjével volt baja, dialízisre is járt. Így elhittem neki, amikor azt mondta: nem volt műhiba. Így könnyebb elfogadnom a halálát - tette hozzá Mária.

- A legtöbben azért jönnek, hogy beinduljon a vállalkozásuk, nagyobb anyagi biztonságban élhessenek, új álláshoz jussanak, jobb lehetőségeket kapjanak az élettől, javuljanak az emberi kapcsolataik - árulta el a neves látó. - Megkérdeztem az égieket, hogyan tudnék az embereknek segíteni ezekben a nehéz időkben. Az a válasz érkezett, hogy aki hozzám fordul, arra rakjam rá a szimbólumokat, avatkozzak be sámánizmussal, kérjem az égiek segítségét, és azt meg is fogják kapni. Az égiek mindig segítenek, ha jót akarunk, és tiszteletben tartjuk a törvényeiket.

 

Z. Sz.

 

Nekik sikerült


- Kinga: A nevelőapám iszákos, és a mamám azt mondta, ha nem hagyja abba, elválik tőle. Én nem akarom, hogy szétessen a családunk, ezért kerestem fel Lilla Kinget, aki beavatkozott a mágiával. Azóta az apám sokkal kedvesebb lett, és kevesebbszer iszik. Remélem, hamarosan egészen felhagy vele.


- János: Évek óta árulom a házamat, hiába. Lilla King segítségét kértem, és hamarosan jött egy vevő. Azt is kértem, hogy segítsen a vállalkozó fiamnak. A napokban megjelent egy komoly befektető. Jól alakulnak a dolgaink!

- Márti: Ki akartam lépni a kolléganőm miatt, mert folyton áskálódott. Lilla King azt tanácsolta: inkább avatkozzunk be mágiával. Szeretem a munkám, úgyhogy örülök, hogy maradtam, és azóta a kolléganőmmel is rendbe jött a kapcsolatunk.

- Bence: Anyukámnak már többször segített Lilla King, gondoltam, hátha varázsol valamit a vizsgámmal is, mert nagyon tartottam tőle. Ötös lett!

- Ferenc: Nagyon hálás vagyok Lilla Kingnek, mert valóságos csodát tett! Egy hónapja jártam nála, azóta pozitív fordulatot vett az életem. Most Németországban dolgozom magas beosztásban, kiemelkedően jó fizetéssel.

 


Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra