Lilla King számára nincsen lehetetlen

Hogyan tudhat rólam ennyi mindent? – kérdezte vendége Lilla King jósnőt. Zsuzsa azzal jött a híres látóhoz, hogy szerelmével szakítottak, romokban az életük, mert se együtt, se egymás nélkül nem tudnak élni. Valahányszor úgy érzi, hogy túltette magát a kapcsolaton, visszatér a kedvese, de csak szenvedést okoz neki. Kiderült: Zsuzsa egy mágiakönyvben olvasta, hogyan kell szerelmi kötést tenni a párjára, és kipróbálta.

- Hiába döntöttek közösen a szakítás mellett, amíg a kötés él, képtelenek rá - magyarázza Lilla King. - A kötésből a szakítás után rontás lesz, és az élet összes többi területét is tönkreteszi. Ezért veszélyes a szerelmi kötés. Attól még nem ért valaki a mágiához, mert elolvas ezt-azt. Zsuzsa kötését feloldottuk, és rendbe jött mindkettőjük élete.


Lilla King tizenhat esztendeje gyakorolja a tisztánlátást és a pozitív mágiát, azóta is folyamatosan tanul. Nem véletlen, hogy az ország egyik legismertebb jósnője: őt hívják az újságírók, őt kérdezik a televízióban, és komoly ügyekben adnak a szavára, hiszen mindig beigazolódik, amit mond. Ő volt például az első, aki a tragikus sorsú francia diáklányról, Ophelie-ről megmondta, hogy a Dunában van a holtteste, és aki az idén augusztusban Siófokon eltűnt idős bácsiról is megmondta, hogy halott.


Hajnalban csörgött Lilla telefonja: egy édesanya hívta, mert úgy érezte, baj van a fiával, aki Németországba utazott. A jósnőnek látomásban jött, hogy a fiú autóbusz-baleset áldozata lett, kórházba került. Nem sokkal később a német autópálya-rendőrség megerősítette, hogy az asszony fia megsérült a buszbalesetben.
A legtöbben mégis a pénz, a munka miatt keresik Lillát, aki nem ismer lehetetlent. Egy férfi sokmilliós tartozással vett át egy céget.

- Lilla mágiája segített hozzá, hogy megmentsem a céget, majd működtetni tudjam - meséli Sándor. -– Ma is ezt a céget vezetem, és valahányszor nehézségekbe ütközöm, eljövök Lillához egy kis támogatásért.
Mária munkanélküli fia miatt kereste fel a látót, aki beavatkozott a samanizmussal, hogy jöjjenek lehetőségek, de előbb levette róla a rontást – mert kiderült, hogy az blokkolja őt.

- Azt követően, hogy Lilla Kingnél jártam, a fiamnak két álláslehetősége is adódott, úgyhogy még választhatott is - meséli Mária.
Egy lánynak tesztet kellett kitöltenie a munkahelyén, kérte Lillát, avatkozzon be, hogy a teszt ne legyen nagyon nehéz.

- Ment, mint a parancsolat! - emlékszik Ági. - Nem is értem, hogyhogy nem áll sorba az ajtajánál az összes diák!


Anita már bánja, hogy nem hallgatott Lillára, amikor azt tanácsolta neki, hogy halassza el amerikai útját, mert gondjai lesznek.

- Valahogy bíztam a szerencsémben. Bár ne tettem volna! - mondja Anita. - Mégis elutaztam, de már a határon bajba kerültem. Elvették az útlevelem, és egy lapot kitéptek belőle. Alig tudtam végül hazautazni. Az úton ellopták a laptopomat, benne az összes adattal és munkámmal. Inkább hallgattam volna Lillára, s utaztam volna később!


László azt állítja, csakis Lilla Kingnek köszönheti, hogy el tudja adni szép nagy földjét, ingatlanát.

- Évek óta árulom, de csak azóta vannak érdeklődők, amióta Lilla beavatkozott a mágiával. Az egyik vevővel már meg is állapodtam. Nagyon jó áron adtam el, magam sem hittem volna. Ki más érdeme lenne ez? - kérdi.
Bezzeg Botond sok milliót veszített, hogy nem hallgatott a látóra. Lilla ugyanis figyelmeztette: ne vegye meg a szóban forgó szállodát.

- Fel nem foghatom, honnan tudta Lilla King, hogy ez nem lesz jó üzlet, hiszen minden jel arra mutatott, hogy az lesz - ingatja a fejét Botond. - Több milliót buktam, és csak a saját ostobaságomnak köszönhetem. Most már minden nagyobb döntés előtt kikérem a látó véleményét, és meg is fogadom a tanácsát. Mert Lilla King valóban tisztán látja a jövőt és azt, hogy mit kell tenni. Még jó, hogy van nekünk!

 

Z. Sz.


Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra