Lilla mágiája mindig hat

Baj van a gyerekkel? Szerelmi zűrbe került? Azt akarja, hogy jobban menjen a vállalkozása? Új munkahelyet szeretne, vagy a jelenleginél jobb légkört, nagyobb megbecsülést? Akik ilyen és hasonló helyzetekben Lilla Kinghez fordulnak, megtapasztalhatják a mágia erejét.

Erre az egyik legjobb példa László, négy gyermek édesapja. László úgy érezte, agyonnyomják a bankhitelek. Elveszítette állását, és lassan az otthonából is ki kell költöznie. Bánatában az italhoz menekült, amivel tovább súlyosbította a helyzetét.

– A felesége keresett fel, hogy segítsek – emlékszik Lilla. – Az ivászat az ördög műve, ahogyan a kaszinó, az örökös játékgépezés, otthoni számítógépes játékokhoz menekülés, a drog és minden más szenvedélybetegség. Az egyik legnagyobb eredmény és öröm, amikor ilyen embereken segíthetek a mágia erejével, gyógyszer nélkül.

László is abbahagyta az ivást, amivel persze nem oldódott meg minden problémája, de legalább képes szembenézni a bajokkal.

– Bízom benne, hogy talpra áll az égiek segítségével – teszi hozzá a híres jósnő.
Egy édesanya a gyereke miatt fordult hozzá. Fia nem volt hajlandó tanulni, jóformán szóba se állt az édesanyjával. Lilla King ezúttal szimbólumokat küldött, és csodák csodája: a fiú lassan-lassan jó irányban változott.

– A napokban együtt jönnek hozzám el, és így, személyesen még hatékonyabb lesz a mágia – ígéri a jósnő, akihez egészségügyi kérdésekben is gyakran fordulnak.
Egy asszonynak szóltam, hogy vérrög alakult ki az agyában, sürgősen menjen orvoshoz – meséli Lilla. – Kivizsgálták, és vérhígítót írtak fel neki. Szerencse, hogy még időben.

Eltűnt embereket keresve is gyakran kérnek segítséget a látó asszonytól, de azzal számolni kell, hogy valóban azt mondja, amit lát. Egy negyvenéves férfi súlyos konfliktusba keveredett a munkahelyén, azután az asszonnyal is összeveszett, majd eltűnt. Egy ciszternában találtak rá, ahogyan Lilla megmondta. Előfordult azonban olyan eset is, amikor jó hírrel szolgálhatott a családnak: eltűnt lányuk hazajön hamarosan – és így is lett.

A rontás levétele komoly felkészültséget igényel. Lilla legutóbbi emlékezetes esete egy olyan család volt, amelyikben három családtag lett beteg, egymást érték a szerencsétlenségek, megállt az üzleti vállalkozásuk. Ekkor keresték fel a jósnőt, és kiderült: az üzletük korábbi bérlője nem fizetett díjat, később felmondott, és még őket átkozta meg!

– Az átok is ördögtől való, de az égiek segítségével meg lehet tőle szabadulni – jelenti ki Lilla, aki ezt a családot is „megtisztította”. Jött is rögtön egy új bérlő.
Egy férfi a depressziós felesége miatt kérte Lilla King segítségét, majd nem sokkal később visszatelefonált: egészen megváltozott az ő asszonykája, jókedvű lett, vacsorával várja őt haza. Egy nő azt szerette volna tudni, lesz-e kisbabája. Lilla még azt is megmondta: fia lesz, s a nyolcadik hónapban rátelefonált a kismamára: ideje összepakolni, egy héten belül meglesz a baba! Úgy is lett.
Gyakori mostanában, hogy a végzősök nem tudnak elhelyezkedni, köztudott: minden ötödik fiatal munka nélkül van.

– A samanizmus segít abban, hogy jöjjenek lehetőségek, persze azokat meg is kell ragadni – int Lilla, aki a legérdekesebb történetet a végére hagyja:
Nevelőszülőként dolgozott egy férfi, a sajátjukkal együtt öt gyerekről gondoskodtak. Csakhogy apuka félrelépett, s a barátnő közölte: váljon el, férjhez akar menni hozzá. Igen ám, de a férfi a családját is szerette, meg a barátnőtől se tudott megválni. Lilla kiderítette: a férfi szerelmi kötést alkalmazott korábban, emiatt képtelen szakítani. Lilla feloldotta a kötést, s amint a férfi visszakapta szabad akaratát, a családját választotta.

– Az égiek megengedik, hogy mágiával segítsek, de csakis pozitív mágiával, amiben soha nincs ártó szándék – összegzi hitvallását a híres látnok. Számtalanszor bebizonyosodott, hogy aki hozzá fordul, nem csalódik.

Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra