Átsegít a nehézségeken

Lilla King, a híres látó

Számtalan példa bizonyítja, hogy az égiekkel lehet kapcsolatot teremteni, és működik a samanizmus, állítja Lilla King, a neves látó, aki sok nagy ügyben bizonyította már képességeit. A hétköznapi apró örömöket mégis az jelenti számára, amikor a hozzá forduló emberek ügyes-bajos dolgában sikerül segítenie.

– Néha egy kis bosszúság is nagyon meg tudja keseríteni az ember életét ? szögezi le Lilla King. Egy idősebb hölgy például azzal fordult hozzá, hogy hetek óta képtelen aludni, annyira hangosak a szomszédai. Késő estig vircsaftolnak, kiabál náluk a tévé, bömböl a gyerek, és hiába kéri őket szép szóval, megígérik, hogy csöndesebbek lesznek, de minden megy tovább a régiben. – Beavatkoztunk samanizmussal. A hölgy néhány nap múlva felhívott, hogy aggódik a szomszédaiért, annyira csöndben vannak!

Lilla King a szerelmi ügyek végkifejletét is előre látja, és bár nem mindenki örül annak, amit hall, a jósnő nem tagadja el az igazságot senki elől.

– Egy asszonynak megjósoltam, hogy a lánya szerelmének nemsokára vége lesz, de ne aggódjon, később el fogja venni feleségül valaki más, akivel boldog lesz ? emlékszik egy érdekes esetére Lilla King. – Minden úgy is volt, ahogy mondtam.
Egy vállalkozónak azt tanácsolta, ne nyissa meg a tervezett üzletet, de az nem állt el a terveitől. Bizony üres volt a boltja.

– Nem tette jól, hogy nem hallgatott rám, de ha már belefektette azt a tömérdek pénzt, mondtam neki, avatkozzunk be a mágiával, hogy több vevő jöjjön. Képzelje, nemsokára visszahívott, hogy tényleg több a vevője!

Anyagi ügyekben mostanában sokan keresik fel Lilla Kinget, hiszen sokakat az adósság, mást a vállalkozása sorsa vagy a munkanélküliség aggaszt.

– Olyat nem ígérek, amit nem tudok, a sziklából pénzt fakasztani nem fogok, de a mágiával bevonzzuk a lehetőségeket, és kérjük az égiek segítségét, hogy bölcsen kínáljanak fel megoldást, azután már csak élni kell a lehetőséggel. Nem mondom, hogy azonnal, egyik napról a másikra, de eddig még mindenkinek, aki hozzám jött, jobbra fordult a sorsa – állapítja meg Lilla King. Rúnamágiával kért például támogatást egy férfinak, akinek a felesége nem sokkal később egy lakást örökölt, és ezzel megoldódtak anyagi gondjaik. Egy másik férfinak 11 éve húzódott a pere, már mindene ráment. Lilla szimbólumot küldött a bírónak meg az ellenfél ügyvédjének, kérve, hogy ne húzzák tovább az időt. Nemrég a vendége visszahívta: hihetetlen fordulat állt be a perében, egyik pillanatról a másikra végre döntött a bíróság, éspedig úgy, ahogyan számára is elfogadható.
Lilla King a saját fiának is segített képességeivel.

– Azt láttam, hogy balesete lesz! Mondtam a fiamnak: vigyázz, figyelj oda nagyon az úton! Védelmet tettem rá, és kértem az égieket, vigyázzanak rá. Nem sokkal később felhívott: anya, még jó, hogy figyelmeztettél! Én nem is értem, hogyan sikerült megállnom, amikor a piros lámpánál elém lépett egy ember! Egy pillanaton, néhány centin múlott, hogy nem ütötte el. Ennyit jelent, ha ismerjük a ránk leselkedő veszélyeket, és védelmet kérünk.

Lilla Kinghez gyakran átugrik a szomszédasszonya, Ágika is tanácsért, segítségért.

– Lilla King százból százszor megmondja az igazat, amit lát, az úgy is van. Mindig tud nekem segíteni, bármivel jövök – mosolyog Ágika. – Ő komoly ember, mindenkinek a baját a szívén viseli, és mindig újra meg újra meglep, milyen tisztán lát, és milyen pozitív irányba tudja befolyásolni a dolgok menetét!

Z. Sz.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra