Lilla King fogja a kezünk

Sokan hívják Lilla Kinget, mert szeretnének a dolgaikban tisztán látni, nem akarnak az életükben több galibát. S aki felkeresi őt, annak valóban egyszerűbbé válik az élete. Lilla kártyái megmutatják a jelent s a jövőt, a szellemvilág megsúgja neki a megoldásokat, de támogatják őt a megérzései is. Ha kell, beavatkozik a tibeti fehér mágiával. Csak egy dologra nem hajlandó: ártó szándékkal őt senki ne keresse!


Jóstehetsége újra meg újra csodálkozást vált ki az emberekből. Egy hölgynek például sok minden más mellett megmondta három évvel ezelőtt, hogy 2010-ben gyermeke születik. Nemrég jelentkezett a hölgy: minden úgy történt az életében, ahogyan Lilla King azt előre megmondta, a babája már öt hónapos.


- A szellemvilág sosem téved - magyarázza Lilla, aki számos példát tud arra, amikor a mágia működött. - Egy asszonynak vásárláskor nem adtak vissza a húszezer forintjából, ám miután beavatkoztunk, mondtam neki: most menjen vissza nyugodtan a boltba, és adja elő a panaszát. Másik pénztáros fogadta, és az asszony visszakapta a pénzét. Néha előfordul, hogy éppen a fekete mágiával kell fölvennünk a harcot: egy másik asszony elmesélte, hogy a férje mágus, de fekete mágiát alkalmaz, félti tőle a lányait, akiket a hatalmában tart. Beavatkoztunk fehér mágiával, és úgy tűnik, rendeződnek a dolgok. Néha nehéz ráébreszteni a nőket arra, hogy rosszul választottak. Egy vendégemnek a sorsában láttam, hogy nem lesz jó számára a férfi, akivel együtt van. Figyelmeztettem is, de nem hallgatott rám. A párja, amikor beteg lett, addig sajnáltatta magát, amíg anyagilag megrövidítette a nőt. Sokba került a vendégemnek, hogy nem hallgatott rám.


Férfi és nő számára egyaránt az egyik legveszélyesebb terep a párkapcsolat. Lilla gyakran találkozik azzal a szituációval, amikor a férjnek szeretője van, sokszor tizenöt-húsz évvel fiatalabb a feleségénél, és teljes meggyőződéssel elhiszi, hogy ő az a kivétel, akit nem a pénzéért szeret a lány, és elméleteket gyárt, miért a szeretőjét támogatja anyagilag a gyerekei helyett. Kimozdulni viszont a két-három évtizedes kapcsolatából nem akar, hiszen a férfi a biztonságot nem hagyja veszni. Csakhogy hű párja ebben tönkremegy, aztán jönnek a betegségek, az elfojtás és a hazudozás következményei, a férj lelkiismeret furdalása.


- Ha megvan még a szeretet, én azt tanácsolom, szakítson a férfi a szeretőjével, és próbálják meg a feleségével újra együtt - mondja a házasságok pártján álló Lilla. - De ha mégis válni kell, tudok segíteni a fájdalom feldolgozásában.
Nem csak a párkapcsolatban, a szülő-gyermek viszonyban is elkél a segítség. Egy édesanya szomorú szívvel panaszolta: ellene fordult a fia, holott még a munkahelyét is neki köszönheti. Lilla beavatkozott sámánizmussal, és úgy tűnik, rendeződik a kapcsolat anya és fia között. 


A másik igen gyakori panasz, amit Lilla King hall, hogy nincs rendben a munkahely.


- Ez ma bárkivel előfordulhat, nem csak azzal, aki nem elég szorgalmas - fejtegeti Lilla. - Egyik vendégemet roppant irigylik a munkahelyén, mert miközben sokan elveszítették a munkájukat, ő változatlanul járt külföldre, kongresszusokra, még mindig a helyén van, és egyre jobban becsülik. Pedig nem volt más titka, mint hogy beavatkoztunk a rúnamágiával. Minden az energiák áramlásán múlik, és azon, mi végső soron az égiek szándéka.


De nem csak a felnőttek, a gyerekek is elveszíthetik „munkahelyüket”. Mostanában többen is felkeresték Lillát azzal, hogy megszűnik a csemetéjük iskolája, óvodája, összevonások lesznek. Ez senkinek nem jó, de még azt is lehet befolyásolni, hogy a helyzetből a lehető legjobban kerüljön ki a gyerek!


Lilla számára óriási sikerélmény, amikor valakit a szenvedélybetegségéből tud kigyógyítani a mágia erejével.


- Persze arra is szükség van, hogy az illető valóban akarjon gyógyulni - mondja Lilla. Egy édesanya azzal kereste fel, hogy külföldön tanuló fia a számítógép rabja, valóságos betege  lett. A jósnő ez esetben is a sámánizmust vetette be, és az anyukával közösen sikerült kihozniuk a fiatalembert a kompjuter bűvöletéből. Egy másik vendégét a nyugtatók fogságából sikerült kiszabadítania. Azóta rendszeresen visszajár Lillához beszélgetni, gyertyát gyújtani, megerősödni lelkileg, de Lilla megtanította arra is, hogyan képes megnyugtatni saját magát gyógyszerek nélkül. 

Sokan Lilla visszatérő vendégei: szívesen felkeresik a látóasszonyt újabb gondjaikkal, vagy csak lelki segítséget és az égiek támogatását kérve. Mert aki egyszer nála járt, az már tudja, milyen sokat kaphat tőle.




Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra