Lilla King mágiája erős

Bölcs asszony Lilla King, bár ő mindig szerényen megjegyzi: bölcsességét az égieknek köszönheti, akik soha nem hazudnak. A jósnő kizárólag jó cél érdekében veti be a mágiát, amivel senkit nem korlátoz szabad akaratában. Talán ennek, valamint tanultságának köszönhető, hogy mágiája igen erős, jövőbe látó képessége pedig kivételes, ahogyan ezt megtapasztalhatják a hozzá fordulók.


Ki gondolná például, hogy még fizetésemelést is el lehet érni mágiával? Lászlóval pontosan ez történt: úgy érezte, rég kiérdemelte a megbecsülést, de az csak késett. Lilla Kinghez fordult, aki „rásegített” a főnöknél egy kicsit. Lászlót meglepte, milyen gyorsan működött a mágia.


- Persze ehhez az is kellett, hogy a fiatalember valóban jól teljesítsen, naplopóknak az égiek sem intéznek fizetésemelést - mosolyog Lilla, aki egy másik férfinak hererákműtétjével kapcsolatban adott tanácsot (a műtét jól sikerült), szomszédjának húszéves lányát pedig megnyugtatta: amit terhességnek hisz, az csupán egy vírusfertőzés. Ez is beigazolódott.


Sajnos néha rossz hírt kell közölnie a látónak, de ezzel más, nagyobb bajtól óvja meg az embereket. Felbecsülhetetlen szolgálatot tett például annak a menyasszonynak, akinek az édesanyját az esküvő előtt négy hónappal intette: ne menjen hozzá a lány ahhoz az emberhez, akihez akar, mert egy erőszakos bűnöző, aki hamarosan kimutatja a foga fehérjét. Körmére néztek a kérőnek, aztán nem győztek hálálkodni Lilla Kingnek, hogy megóvta a családot, mert szóról szóra minden úgy volt, ahogyan a jósnő elmondta. A vőlegényt csak nagy nehézségek árán sikerült kiebrudalni az ingatlanjukból, ami el is veszett volna, ha nyélbe ütik a házasságot.


Későn érkezett azonban az az üzletember, aki egy rokonán akart segíteni, ezért hamis tartalmú papírokat írt alá. Most nem tud külföldről hazajönni, mert itthon elfogatóparancs várja.


- Mindig vérzik a szívem, amikor tudom, hogy segíthettem volna, ha időben hozzám fordulnak, még aláírás előtt - csóválja a fejét Lilla King. - Az emberek gyakran nem gondolnak a következményekre, belerángatják őket kétes ügyletekbe, amikbe jószívűségből vagy nyereségvágyból beleugranak, és akkor jönnek hozzám, amikor már nyakig ülnek a slamasztikában. Persze segítek ilyenkor is, mentjük, ami menthető, de a rossz döntést már nem tudom meg nem történtté tenni.
Jó ezt meghallaniuk azoknak, akik még döntés előtt állnak: most érdemes Lilla King számát tárcsázniuk, jó tanácsot és mágikus segítséget kérniük!
Mint tette ezt az az édesanya, akinek fájt, hogy eltávolodott tőle a fia. Lilla King pránanadi mágiát alkalmazott egy héten át. Az anyuka boldogan újságolta ezután: fia felhívta őt, és azt mondta: anya, miért nem tudjuk kimondani, hogy szeretjük egymást? Akkor döbbent rá az édesanya, hogy ő mindent megtett a fiáért, dolgozott keményen, hogy mindent megadjon neki, de soha nem mondta meg neki, mennyire szereti.


- Hálálkodva hívott fel az anyuka. Találkoznak a fiával, tisztázzák a félreértéseiket, és egészen más érzéssel élnek tovább. Néha egy kimondott szón múlik minden. Ott a szeretet a szívben, a mágia csak ahhoz kell, hogy meg is mutatkozzék - magyarázza Lilla King.


Mágiával segített egy másik édesanyának is, akinek a lányát sokat bántották a munkahelyén, s amikor munkahelyet váltott, anyukája megfogalmazása szerint újabb viperafészekbe került.


- A mágiával a főnökét kértük, vegye pártfogásába a lányt, és így is történt. Azóta a többiek is másként néznek rá - emlékszik az esetre Lilla. Hálás neki az a volt polgármester is, aki ősszel alig néhány szavazattal veszítette el állását.


- Aki népszerű, annak sok az irigye - mondja Lilla King, az emberi természet jó ismerője. - Ügyes, szorgalmas emberről van szó, aki nehezen talált állást, és az messze nem a képességeinek megfelelő volt. Nekem adta a három főnöke fényképét, és én mágiával lehetőségeket kértem. Kapott is! Most megmutathatja, mire képes, és a felkészültségének, hozzáállásának megfelelő munkát és javadalmazást kaphat.

A mágia önmagában kevés, de megkönnyíti, olajozottá teszi a dolgokat, új lehetőségeket tár fel, ráirányítja a figyelmet arra, ami addig homályban maradt. Egy olyan szakavatott látó segítségével, mint Lilla King, sokkal többet elérhet az ember. Aki úgy érzi, megvan benne mindaz, ami egy jobb, tartalmasabb, gazdagabb élethez kell, de még nem tudott kibontakozni, legjobb, ha Lilla Kinghez fordul. S akkor is ezt érdemes tennie, ha emberi viszonyaival vagy egészségével kapcsolatban vágyik javulásra.




Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra