Lilla King szava aranyat ér

Szerelem, munka, egészség, pénzügyek: Lilla King az élet minden dolgában eligazítja a hozzá fordulókat. Megdöbbentő tapasztalatairól kérdeztük a híres látnokot.


- Ön nem orvos, mégis meghökkentően pontos diagnózisokat ad a bizonytalan betegeknek. Hogyan csinálja?


- A múltkor egy úrnak mondtam, hogy sajnos hererákja van, vizsgáltassa ki magát, és így időben kezdték meg a kezelését. Egy kismamának megmondtam, hogy lánya lesz, még jóval azelőtt, hogy az ultrahang ezt kimutatta. Ahány állapotosnak elárultam, milyen nemű lesz a kisbabája, az mindig úgy is volt. Ezt velem a szellemvilág közli, ha jónak látja, de tudom, hogy a sugallatokat azért kapom, hogy segítsek vele, semmiképpen nem faggatom a szellemvilágot ártó szándékkal. Mindig a megfelelő orvoshoz küldöm a vendégemet. Még eddig nem fordult elő, hogy tévedtek volna az égiek.


- Szerelmi ügyekben is pontosak a diagnózisai. Házasság- és gyerekpárti, de ha mégis úgy látja, hogy a válás a jó megoldás, azt is megmondja?


- Én senki helyett nem hozok döntéseket, de az igaz, hogy előre látom a következményeket. Általában a házastárs, és nem a szerető pártján van az igazság, és gyakran rossz döntésnek bizonyul később, ami abban a pillanatban csábító, én pedig ezt közlöm is. De a múltkor például egy hölgy azt kérdezte, hihet-e a szerelmének, aki azt ígérte, elválik a feleségétől. Én láttam, hogy itt tiszta a szerelem és jól sikerül majd a kapcsolat, ezért azt javasoltam, bízzon meg a férfiban. A férfi elvált, azóta is együtt vannak. Viszont egy másik esetben szerelemoldást végeztünk a férj és szeretője között, mert ott nem igaz szerelemről, hanem csak kapuzárási pánikról volt szó. Egy harminc éve tartó házasságban három gyermek született, boldogságban éltek mindaddig, és az asszony szerette volna egyben tartani a családját azután is, hogy rájött, a férje megcsalja. A férfi végül a családját választotta, és meggyőződésem, hogy ebben segítette őt a mágia. Szerelemkötést viszont nem csinálok, a mágiával kötött szerelem nem szabad választáson alapul, és csak addig tart, ameddig a mágia. Én ezt nem tartom etikusnak.


- Mostanában sokan hiába próbálják eladni az ingatlanukat. Lehet ebben segíteni mágiával?


- Lehet, de ez nem jelenti azt, hogy holnap jön a vevő, és a meghirdetett áron vásárol. Egy értékes vidéki ingatlan tulajdonosát például arra biztattam: legyen türelmes, és engedjen az árból, mert biztosan el fog kelni a ház. Elárultam neki, hogyan programozhatja saját maga a vevőt, egy férfit, aki aktatáskával a kezében érkezik, és készpénzzel fizet. Így is lett.


- Az emelkedő bankhitelek miatt sokan el vannak keseredve. Tud segíteni rajtuk?


- Igen, de nem mindig úgy, ahogyan ők képzelik. Egy édesanya azért fordult hozzám, mert mindkét fia eladósodott. Rúnamágiával kértük a szellemvilágot, adjon több lehetőséget a fiúknak. Az anyuka nemrég telefonált boldogan, hogy a fiai olyan ajánlatot kaptak, amivel meg tudják keresni a szükséges pénzt.
- Ön nem neveti ki, ha valaki szellemek jelenlétére panaszkodik. Tényleg vannak szellemek?


- Mindenki érzi néha a jelenlétüket, csak van, aki ezt elfojtja. Egy 15 éves lány azzal keresett meg, hogy különös dolgok történnek az otthonában: képek mozdulnak el a falon, tárgyak kerülnek más helyre, a tornalabdája magától elgurul, sőt látta is a szellem fényes energiáját. Az utóbbi években hat műtétje volt, felmerült benne, nem rossz szellem hatása-e ez. De én már akkor tudtam, amikor belépett hozzám, hogy nem egyedül van: ártó szellem jött vele, hirtelen hideg lett a szobában. Alig győztem kitisztítani utána a teret! Viszont segítettem a lánynak: az ártó szellem is elküldhető.


- Sokan féltik ezekben a nehéz időkben az állásukat. Van megoldás?

- Egy vendégem azért keresett fel, mert megtudta, hogy a munkahelyén leépítések lesznek. A főnöke azt mondta, két hét múlva döntenek. Vendégem nyugdíj előtt állt, reménytelennek ítélte a helyzetét. Hitte is, nem is, hogy segít a mágia, mindenesetre elvégeztük a szükséges szertartást. Két héttel később telefonált: megmaradt a munkahelye!
Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra