Lilla King behívja a szerelmet

Jókedvében találom Magyarország egyik leghitelesebb jósnőjét, Lilla Kinget egy hideg, ám napsütéses téli napon, olyannyira, hogy még egy szerelmi praktikát is elárul. De először a rontásokkal kezdjük a beszélgetést.


- Miért tesz valaki rontást a másikra?


- Borzasztó, miket művelnek egymással az emberek! Irigység, harag, gonoszság mind ok lehet. Egy anyuka arra kért, hogy fordítsam vissza a gyermekei szívét hozzá. A menye elvitte a fiát, a veje a lányát, és ellene beszéltek. Miután mágiával beavatkoztunk, rendeződtek a családi viszonyok. Egy másik hölgy azzal keresett fel, hogy ő is, férje is elveszítette az állását, két gyereket nevelnek, hitel van a házukon. Beavatkoztam a mágiával, és mondtam: a férje külföldön kap majd állást. Úgy is lett. A balesetét is megjósoltam, de mivel védelmet tettünk rá, szerencsésen megúszta.


- Ezek szerint lehet befolyásolni a jövőt?


- Többféleképpen is. Az egyik: a döntéseink. A másik a mágia. Egy esküvőn például az ostoba szomszéd a hintón elinduló ifjú pár után kiabált: sikeres felborulást! Fel is borultak nemsokára, még jó, hogy senkinek nem esett baja. De a szabad akaratot mágiával megtörni nem szabad. Mondok példát. Egy asszony sírva jött hozzám, hogy elment tőle a férfi, akit szeretett. Én mágikus szerelmi kötést nem csinálok, mert az nem szabad akaratból történik, de kérhetünk segítséget az égiektől, hogy minél előbb hozzák vissza a férfit, ha ő is úgy akarja. Másnap a párja visszajött, és az asszony boldogan hozta el hozzám. Nem szívesen avatom be az érintetteket, hogy mágiát alkalmaztunk, de a vendégem kérésére elmondtuk a párjának, mi történt, de cseppet sem haragudott. Egy másik esetben viszont nem láttam értelmét annak, hogy a férfit mágikus erővel hazavigyük, azt tanácsoltam a hölgynek, törődjön bele párja döntésébe. Nem sokkal később azt álmodta, hogy a párja egy autóbuszból integet neki vidáman, majd eltűnik. Megálmodta, amit én már megmondtam neki: aki tényleg menni akar, az úgyis elmegy. De ha rontás van a kapcsolaton, és már a Biblia is kimondja, hogy a rontás az emberiséggel egyidős, akkor azt le lehet venni. A rontás éppen úgy megfoszt a szabad akarattól, mint a mágikus kötés, de mindkettőtől meg lehet szabadulni.


- Ön számtalanszor bizonyította, hogy valóban a jövőbe lát. Nem ijesztő ez a képessége?


- Nem, mert csak jóra használom. A múltkor például a szomszédasszonyom rosszul lett, mondtam rögtön a vejének, hogy szívinfarktusa van, hívjon mentőt, és kértem az égiek segítségét, és megnyugtattam a családot, ne aggódjanak, túl fogja élni. Négyszer élesztették újra a mentők, de már jobban van. Egy vendégemnek megmondtam, hogy a következő egy év alatt két halottja lesz, el is temette a férjét és a testvérét.


- Tudom, hogy néha orvosok is felkeresik tanácsért, és betegek kérnek diagnózist. Tényleg tud gyógyítani?


- A gyógyítás az orvos mestersége, de én sokszor megtudom az égiektől, mi a baj. Legutóbb egy 14 éves fiút hozott el az anyukája, miután hiába vitte bőrgyógyásztól bőrgyógyászig, csúnya aknés volt az arca,. Nekem jött egy gondolatom, hogy ez szőrtüsző atka, és ameddig el nem távolítják, újra meg újra begyullad a bőre. Elküldtem a megfelelő orvoshoz, aki megállapította, hogy igazam volt a baj gyökerét tekintve,. Az orvos nem látnok, én meg nem vagyok orvos, így ki-ki abban segít, amihez képessége adatott.


- Sokan keresik a szerelmet. Tud nekik segíteni?


- Természetesen, amennyiben valóban vágynak párra. Különböző praktikák vannak a szerelem bevonzásához. Gál Ilona barátnőm interneten keresgél párt magának, miután fölnevelte egyedül a gyerekeit. Nem lesz könnyű társat találnia, hiszen 62 évesen fogott hozzá, de mágiával abban segítem, hogy legyenek jelentkezők, és hogy közülük sikerüljön kiválasztania a megfelelőt. Jelentkezők már vannak!


- Áruljon el legalább egy módszert, hogy el tudjuk képzelni, mit jelent egy ilyen mágia!


- A szerelem bevonzását például bárki kipróbálhatja. Szerezzen be egy harminc centi hosszú piros szalagot. Az elejére tegyen jelzésként egy vonalat. Ezután a következő sorrendben kötjük a csomókat. Először egyet az elejére, ez az 1., azután a végére, ez a 2., azután középre, ez a 3. Majd az 1. és a 3. közé kötünk csomót, ez a 4., majd a 3.-2. közé, ez az 5., az 1. és 4. közé, ez a 6., majd a 4. és a 3. közé, ez a 7., a 3. és 5. közé, ez a 8., végül az 5.-2. közé, ez lesz a 9. S most jön a java: minden egyes csomó megkötésekor azt mondjuk: Megkérem a Jóistent, hogy küldjön nekem egy olyan férfit/nőt a készletből, aki engem szeret, akit én is tudok szeretni, akivel boldog lehetek. Az imádság után minden csomóra tegyük a körmünkkel a kereszt jelet, azután tegyük le a megcsomózott szalagot. Amikor ránk talál a szerelem, oldjuk el a csomókat, s azután azon legyünk, hogy meg is őrizzük a szép érzést egymás megbecsülésével, tiszteletével, szeretetével. Ne feledjük: segítséget kérhetünk, de rajtunk múlik, hogyan élünk a lehetőségekkel, amiket kapunk.


Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra