Jól jár, aki hallgat Lillára

Néha megmagyarázhatatlan kétségek rágják be magukat az ember lelkébe, és ha tudja is, mi volna a helyes, nem meri azt megtenni. Aki nem biztos saját megérzéseiben, bizonyosságot akar, esetleg válaszút, döntés előtt áll, jól teszi, ha kikéri a neves látó, Lilla King tanácsát, mert érdemes hallgatni rá.
Gyakran fordulnak hozzá aggódó édesanyák. Egyikük például azzal a kétségével kereste fel, hogy vajon az unokája valóban a fiától született-e. Lilla megnyugtatta: a gyermek a fiáé, de hogy minden kétségét eloszlassa, azt tanácsolta neki, végeztessen egy DNS-vizsgálatot. A származási vizsgálat Lillát igazolta, és eloszlatta az édesanya félelmeit. Egy másik anya a leányát vitte el a látóhoz: azt tudakolta, mi lehet a baja. 


– Én nem vagyok orvos, de gyakran látom, milyen irányban érdemes vizsgálatokat végeztetni és mi hozhat gyógyulást, noha én magam nem gyógyítok – magyarázza Lilla King. – Biztos voltam benne, hogy a lánynak epilepsziája van, és később ezt a kivizsgálás megerősítette, így időben gyógykezeléshez jutott.


Egy másik anyukának abban segített Lilla, hogy kiderüljön a lányáról az igazság.


– Óriási szívfájdalma volt az anyának, hogy a lánya ellen büntetőper folyik – emlékszik Lilla. – Elősegítettem a mágiával, hogy kiderüljön az igazság. De azt senki ne gondolja, hogy a bűnöst én megmenekítem, mert az igazság elfedéséért nem vállalok mágiát, a tetteiért mindenkinek vállalnia kell a felelősséget. 
Mint annak is, aki másra szór átkot, mert az bizony sokszor a saját fejére száll vissza. Egy vállalkozó a társának kívánta mérgében, hogy égjen le az üzlete, ha még egyszer hisztizik.


– Eltalálja, mi történt? – kérdezi Lilla. – Nála ütött ki tűz!


Gyakori az is, hogy egy kapcsolatban az egyik kihasználja a másikat. Egy nő például azért fordult Lillához tanácsért, mert sokat segített a szerelmének, de ő mindig csak kért és kért. Lilla azt tanácsolta, kérjen egyszer támogatást ő a férfitól! Hamar kiderült, hogy az nem is szerette igazán, mert rögvest odébbállt, amikor rá került a segítés sora.


– Az égiek tanácsa, amit továbbítok, mindig beválik – szögezi le a látóasszony. Mint ahogyan azt is pontosan megmondta egy középkorú asszonynak, hová lett fiatal kedvese.


– Felejtse el, hiszen börtönbe került, mondtam neki. Mint később kiderült, a férfi másfél évet ült rablásért, jobb, hogy a kapcsolatnak nem lett folytatása.
Egy másik asszony azért fordult hozzá, mert a férjétől nem lett gyermeke.


– Ha a szellemvilág nem ad kisbabát, akkor nem is lesz, és annak mindig oka van – vélekedik Lilla King. – Ebben az esetben is kiderült: a férj valójában nem akart gyereket, ezért nem fogant meg a kicsi. Azóta a hölgy elvált, és biztos vagyok benne, hogy az új kapcsolatban születik majd utód.


Egy apuka a lánya kapcsolata miatt aggódott, nem találta a lányához illőnek a választottját. Lilla megvigasztalta: nem fog már sokáig tartani a szerelem. Másnap a férfi azt álmodta: az udvarló családjának a háza porig ég.


– Természetesen nem szó szerint kell érteni az álmot, a szerelem ellángolt, üszkös feketeség maradt a helyén. Ezzel az álommal az égiek megerősítették jóslatomat, ami be is következett – mondja Lilla.


Egy fiatalember óriási veszteséget kerülhetett volna el, ha a jósnőre hallgat: ám Lilla hiába tanácsolta, hogy ne menjen a kaszinóba, mert mindenét elveszíti, és a végén külföldre kényszerül, mégis kaszinózott. Oda is lett mindene az utolsó fillérig.


– Nekem egy dolgom van: átadni a szellemvilág üzenetét – szögezi le Lilla King. – A többi mindenkinek a szabad akaratán múlik. Az információkat, tanácsokat nem én adom, hanem az égiek, így aki azokat megfogadja, valójában rájuk hallgat. S ők mindig tudják, mit kell tennünk.

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra