Szerelmet hozott a mágia

Egyre több helyre hívják, egyre több kérdésben kérik ki Lilla King látó véleményét, hiszen újra meg újra bebizonyosodik, hogy amit mond, az valóban úgy van. Jósnőnk egyre gyakrabban látható újságokban, televíziók képernyőjén, egészen komoly témákban, titokzatos ügyekben kérdezik, mit lát.


– Legrendszeresebb és legrégibb kapcsolatban a Természetgyógyász Magazin olvasóival állok, és ez számomra nagyon fontos – mondta Lilla, amikor arról kérdeztük, hogyan érinti a sok szereplés. – Természetesen mindenkinek segítek, aki arra igényt tart, és amit a szellemvilágból megtudok, és onnan megengedik, hogy elmondjam, azt el is mondom. Az pedig mindig igaz, hiszen ott sohasem hazudnak. Réges-rég lelepleződtem volna, ha csak úgy a fantáziámra hagyatkozva mondtam volna dolgokat. Nem célom a nyilvános szereplés, de joga van mindenkinek megtudni az igazságot, ha tudni akarja.


Személyre szóló tanácsokat és segítséget persze Lilla King annak tud adni, aki személyesen felkeresi. Látogatóitól mindig megkérdezi, valóban akarják-e tudni az igazságot, mert sokan nem akarják elhinni, amit Lilla közvetít, mert fájdalmasnak vagy elfogadhatatlannak találják. Ugyanakkor sokkal jobb döntéseket tud hozni az ember, ha több tényezőt vehet számításba.


– Egy édesanya a menyét és az unokáját hibáztatta fia haláláért, holott láttam, hogy baleset történt, a férfi szén-monoxid-mérgezésben halt meg – mesélte lapunknak Lilla. – Azért szerettem volna, ha elfogadja az igazságot, mert így rendeződhetett volna a viszonya szeretteivel, és ha a fia már nem is lehet vele, legalább az unokája megmaradt volna. A szeretet pedig mindenki számára nélkülözhetetlen.


Hallgatott viszont Lillára egy párra áhítozó hatvanöt éves asszony. Lilla ugyan mondta neki, hogy a sorsában, a tenyerében nyoma sincs újabb kapcsolatnak, az özvegy és vele érkező lánya is kérlelte, hogy vonzza be a szerelmet az életébe. Lilla elvégezte a szükséges mágiát, és az özvegyasszony lánya egy hét után örömmel újságolta: édesanyja szerelembe esett egy nála tíz évvel fiatalabb férfival, és boldogabb, mint valaha.


– A sors nem megmásíthatatlan, csak az élet irányát jelöli, ami mágiával és akarattal befolyásolható – magyarázta Lilla. – Én azonban kizárólag pozitív mágiát végzek, mert az ártó szándék visszaüt. Sok családban adódik viszály, széthúzás, veszekedés, amin gyakran tudunk segíteni mágiával.


Nehezen hitte az igazságot az az ember is, akit megloptak. Elmondta: csak három igaz barátja bejáratos hozzá, egyikről sem tudja elképzelni, hogy elvette hárommillió forintját. Fölírta a három nevet egy papírra.


– A legfelső név úgy világított, mint a neon – emlékezett Lilla. – A férfi nehezen akarta hinni, de a következő éjszaka elhunyt édesapjával álmodott, aki megmondta neki, ki vitte el a pénzt. Ugyanazt a nevet mondta, mint Lilla.
Az utóbbi időben annak az asszonynak a kérése volt a legfurcsább, aki panaszt tett a Jóisten ellen: azt kérte Lillától, intézze el valahogy, hogy ne kelljen ismét leszületnie a Földre, mert szörnyű gyermekkora volt, és nincs kedve elölről kezdeni a földi életet

.
– Na ez az, amiben nem tudok segíteni! – nevetett Lilla. – Abban viszont segítettem neki, hogy elfogadja: az, hogy megszületett, sőt, hogy hová született, az ő döntése volt. Nem azért születünk erre a világra, hogy jól mulassunk – bár az sem baj, ha sikerül jól éreznünk magunkat itt a Földön –, hanem azért érkeztünk, hogy tanuljunk, fejlődjünk, jobb emberekké váljunk. S erre kivétel nélkül mindenkinek van lehetősége.


Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra