Üzenetek a szellemvilágból

Nehéz elfogadniuk az embereknek, hogy vannak, akiket a sors különleges képességgel ajándékozott meg: azzal, hogy fogják a szellemvilágból érkező üzeneteket, és azok révén segítsenek embertársaikon. Lilla King az egyik közülük, aki különleges képességét csakis jóra hajlandó használni. Ám a hitetlenek gyakran próbára teszik.


- Egy asszony, akit a médiából küldtek hozzám, azt kérte, mondjam meg, miért jött, ha valóban látó vagyok, tudnom kell – kezdi Lilla. – Ez pedig nem így van, hiszen ahhoz, hogy a szellemvilágtól segítséget kérjünk, tudnunk kell, mit akarunk. Ennek ellenére megmondtam az asszonynak: azért van itt, mert a lányát sok késszúrással megölték, és tudni akarja az igazat, ki tette. Megmondtam neki, hogy a lánya szeretője volt az, féltékenységből gyilkolt. A férfi hat évig ült börtönben a lány miatt, végül azzal engedték ki, hogy nem bizonyítható, ő volt-e a bűnös. Megidéztem a mentáltestét, és beismerte: igen, ő ölte meg a lányt, de azt gondolta, meg fogja úszni. Nos, hiába hiszi ezt, odaát számon fogják kérni gonosz cselekedetét.


Más azt kérdezte, milyen SMS-t kapott a párja a kedvesétől, és Lilla megfelelt.


Előfordul az is, hogy nem tetszik az odaátról érkező üzenet, de Lilla akkor sem mondhat mást, mint amit érez. Mindig megkérdezi azonban, szabad-e megmondania az igazságot, akarja-e tudni az érintett.


– Gyakori az induló párkapcsolatoknál, hogy az egyik csak számításból színlel szerelmet, és ha ezt látom, őszintén meg is mondom – szögezi le Lilla. - Van, aki emiatt megsértődik, de a végén úgyis tapasztalja, hogy igazam volt, s annál keservesebb a csalódás. Hívni is lehet a szerelmet, de ez csak akkor sikeres, ha valóban a nekünk rendelt partnerrel hoz össze az élet. Attila már 36 éves volt, és még sosem volt tartós párkapcsolata. Arra kért, vonzzuk be az életébe a szerelmet. Én megtettem, ami tőlem telik, de azt tanácsoltam, éljen nyitottabban, járjon társaságba, szórakozóhelyekre, mert ha nem ad alkalmat az ismerkedésre, elmegy mellette a szerelem, akárhogy segítenek a szellemvilágból. Megcsináltuk a szükséges mágiát, és elmentünk egy táncos helyre. Ott mindjárt megismerkedett Évikével, akivel hamarosan össze is költöztek. Hat hónapig éltek együtt, nemrég volt az esküvőjük. Nagyon boldoggá tesz, amikor ilyen sikereket érünk el az égiek segítségével.


Lilla hisz a karma törvényében: amit adunk, jót-rosszat, azt mind visszakapjuk életünk egy másik szakaszában, de lehet, hogy hamarosan. Jó példa erre Jenőke, aki mindent elvállalt, azt is, amihez nem ért, ha levehetett másokat, ám az ebül szerzett jószág ebül vész: őt is mindig leveszik mások. Így aztán a mai napig albérletben él.


Lilla számára néha gondot okoz, hogy az utcán, a közértben, a legkülönbözőbb helyeken meglátja az emberi sorsokat. Szóljon? Ne szóljon? Erre a dilemmára a választ az adja, vajon tud-e segíteni azzal, ha szól. Egy üzletben például azt hallotta, hiába keres a tulajdonos egy szoknyát, hiába forgatta fel az üzletét, csak nem találja. Lilla megmondta, hol a szoknya – ott is volt. Máskor egy üzletben egy kis kutyát látott, amelyik se nem evett, se nem ivott, csak feküdt búskomoran. Lilla rátette a kezét, energiát adott neki, és a kutya nemsokára jobban lett.


– Akik azt hiszik, pusztán a bennem való hit miatt érzi jobban magát, aki eljön hozzám, annak el kéne gondolkodnia: vajon állatokra is hat a placébó? A kutya mindenesetre azóta is jól van. Máskor Lilla a körúton sétált, amikor elment egy üzlet előtt ácsorgó fiatalember mellett, és hirtelen megérezte: a férfi hamarosan meg fog halni. Sokáig gondolkodott, szóljon-e neki. Végül visszament, és megkérdezte:
– Szabad valamit mondanom az életével kapcsolatban, amit tisztán látok?


Miután a férfi igent mondott, őszintén elé tárta, amit látott: amennyiben a fiatalember sürgősen nem hagy fel az ivással, a droggal és a játékgépezéssel, nemsokára alulról szagolja az ibolyát. Úgy tűnt, a fiatalembert megrendítették Lilla szavai, aki reméli, nem maradt hatástalan, amit mondott. Mert segíteni csak annak tud, aki őszinte hozzá, aki hisz benne és a szellemek üzenetében, és maga is tesz sorsa jobbra fordításáért.

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra