Hallgassunk a szellemvilágra!

Amikor az embernek döntést kell hoznia, nagyon sok szempontot mérlegel, és néha már azt sem tudja, melyik a fontosabb. Pedig lehet, hogy elég volna egy kicsit csöndben maradnia, figyelnie, s megkapná a szellemvilágból azt az üzenetet, ami a jó döntéshez vezeti.


– Velem is előfordult, hogy nem a sugallat szerint döntöttem, és megbántam – meséli Lilla King jósnő, aki mélyen hisz abban, hogy segítenek bennünket "odaátról", ha engedjük. – Amikor a hozzám fordulóknak tanácsot adok, akkor sem a magam feje után teszem.


Nagyon meglepődött az az asszony, akinek azt jósolta: két hónapon belül külföldre fog utazni. Emberi számítás szerint erre semmi esély nem volt, az asszony harminc éve nem utazott sehová. Mégis, a jóslat után néhány héttel felhívta Lillát és elmesélte: rég nem látott barátnője Amerikából repülőjegyet küldött neki, hogy látogassa meg.


Érdemes óvatosnak lenni a rossz kívánásával is, mert később bánhatjuk, hogy meghallgatásra találtunk. Egy nőnek rossz volt a viszonya az anyósával, és azt kívánta: bárcsak visszakapná a mama azt a fájdalmat, amit neki és a gyerekeinek okozott. Nemsokára a mama nagyon beteg lett, mindkét lábát amputálni kellett. Hanem a menyének meg csúnya fekélyek keletkeztek a nyelvén. Lilla azt tanácsolta neki, bocsásson meg a mamának. Az asszony így tett. Nem sokkal később a mama elhunyt, és a sebek is elmúltak a nő szájáról.


Egy férfi azért kereste fel Lillát, mert úgy érezte, mindene ég belül.


– Vudu átokkal sújtották – emlékszik a jósnő. – Fehér mágiával vettük le az átkot.
Lilla csak a jó érdekében hajlandó mágiára, bántani, ártani nem hajlandó.


– Az ártás mindig visszaszáll így vagy úgy – vélekedik. – A szeretet erejével sokkal többet tudunk elérni, és jó szándékainkhoz kapunk támogatást a szellemvilágtól.
Nyáron egy érdekes jelenségre figyelt fel, amit lehet a szerencse számlájára írni, de Lilla inkább úgy értékeli: meghallgatták a kérését. A jósnőnek kevés ideje volt a pihenésre, hiszen gondokkal-bajokkal nyáron is sokan keresték, de egy napot a Balatonon töltött. S éppen amikor kiért a partra, hatalmas felhő homályosította el a napot.


– Minden elemnek megvannak a sárkányai. A levegőelem sárkányait kértem, tüntessék el a felhőt. Nemsokára energiasugarak, fénynyalábok érkeztek a földre, és a felhő szertefoszlott – meséli Lilla, aki szerint mágiával a fájdalom is kiűzhető a testből, és számos baj megelőzhető. Szomszédasszonya például áldja a percet, amikor megkérdezte őt, mielőtt felvette a felajánlott hitelt.


– Éreztem, hogy valami nem stimmel – emlékszik Lilla. – Ahhoz, hogy megkapja a hitelt, egy csalásban kellett volna részt vennie, és húsz százalékot fizetnie a közvetítőnek. Megmondtam neki, hogy a rendőrség már rajta van ezen az ügyön. Nemsokára a közvetítőt és 64 embert letartóztattak. A szomszédom is köztük lenne, ha el nem áll az ügylettől a tanácsomra.


Sokan keresik fel Lillát párkapcsolati problémákkal.


– Az emberek nem mindig tudják, mi nekik a jó, és nem mindig örülnek annak, amit tőlem hallanak – mondja Lilla. – Én mégsem mondhatok mást, mint ami az igazság.
Egy doktornőnek öt gyermeke van a férjétől, de beleszeretett valaki másba. Azért jött el Lillához, hogy igazolást nyerjen új kapcsolatára. Lilla azonban azt tanácsolta neki, szakítson, és építse újjá férjével a kapcsolatát, aki még mindig szereti őt.


– Az egyik oldalon a rövid öröm után hosszan tartó szenvedést láttam, a másik oldalon egy átmeneti nehézség után a felragyogó napot – emlékszik az esetre Lilla. – Nekem az a kötelességem, hogy azt mondjam, amit látok, nem pedig azt, amit hallani akarnak, mert csak így segíthetek.


Hasonlóan járt az az édesanya, aki külföldre ment dolgozni, és 35 éves fiának küldözgette haza a pénzt, aki viszont se tanulni, se dolgozni nem volt hajlandó.


– Amíg csak élek, mindent megadok a gyermekemnek – dicsekedett az asszony. S mi lesz azután? – kérdezett vissza Lilla, aki lelki szemeivel látta, milyen veszélyekbe sodorja az asszony a saját fiát. Egyedül a fiú nem fog boldogulni, jósolta, és arra bíztatta az anyát: beszélje meg fiával, hogy fokozatosan megszünteti a pénzküldést, és keressék együtt a lehetőségeket fia önállóságának megteremtésére, inkább abban segítse.


Lilla nem ígérhet mást, mint hogy közvetít a hozzá fordulók és a szellemvilág között, és őszintén elmondja, amit lát, vagy amit sugallatban megkap, illetve a jó cél érdekében segítségül hívja a szellemvilágot.

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra