Mi állunk önmagunk útjába

Életünk nem túl szerencsés eseményeit hajlamosak vagyunk a külső körülmények rovására írni. Sokan faggatják Lilla King látnok-jósnőt is, vajon miért vett kedvezőtlen fordulatot a sorsuk. Lilla érti a dolgot, s próbálja is nagyobb fölismerésre nyitni a szemeket.

- A legtöbb ember - mondja a látnok – azt gondolja, hogy a dolgok tőle függetlenül történnek meg. Ez öncsalás, hiszen minden belőlünk indul. A lélek azért jön a Földre, hogy tanuljon, s mielőtt megérkezik, már van életterve. Minden problémának van oka, s akár az előző életünkben, akár a jelenlegiben gyökerezik, meg kell oldanunk. A szellem tehát nem nyaralni jön le, hanem komoly okulás miatt.


- Mi történik két leszületés között?

- Több könyvben azt írják, a két testet öltés között az úgynevezett bardóban tartózkodunk negyvenkilenc napig, s azután jövünk vissza. Az én információim szerint azonban ez nem törvényszerű. Csak akkor jöhetünk vissza, ha tanulnivalónkat a bolygóállások is támogatják, tehát megszületni csak egy adott sorsszerű konstellációban lehet. Arról nem szólva, hogy sokan nem jönnek vissza, hiszen van mennyország és pokol, ráadásul a szellem sok síkon fejlődik. Mindezt azért mondom el mindenkinek, mert egy asszony az elhunyt hozzátartozóját kereste, s vakon bízott abban, hogy az illető nemsokára újból testben születik.


- Honnan lehet információhoz jutni az igazságról?


- Sok minden le van írva, de sok minden nincs. A tükör átjáróként szolgál a párhuzamos világba. Ha kettőt merőlegesen állítunk egymáshoz, a derékszögben megnyílik a kapu, s át lehet lépni. Olyan tudás birtokába kerülhetünk ilyenkor, ami sehol nincs leírva.

- Miért hasznos tudáshoz jutni a szellemvilágból?


- Súlyos tévedéseket oszlathat el. Így járt egy hölgy is, aki a férje halála után nem akart élni, önmaga ellen fordult. Az orvosok megmentették, és később az álmában megjelent a férje szelleme. Elmondta, hogy találkozik majd egy férfival, akinek a kislánya az ő inkarnációja lesz. Persze a hölgy nem találkozott senkivel, ezért a segítségemet kérte. Transzban láttam, hogy a nő voltaképpen nem tudta elengedni szerettét, ezért itt tartotta a szellemét, s álmodott vele hamis dolgokat. Ezért tartom fontosnak, hogy a hozzám fordulókat megtanítsam az érzékelésre.


- Több eltűnéssel kapcsolatos esete is volt.


- Igen, egy másik hölgy az édesanyját kereste. Láttam, hogy a mama vonaton ül már huszonnégy órája, s összevissza járja az országot, mert lelkileg zavart volt. Szerencsésen hazatért és azon napon, amikor megjósoltam. Egy nagy feltűnést keltő esetben pedig hátborzongató látomásom volt. Azt érzékeltem, hogy a házaspár sakkozott a négy gyermekkel egy óriási táblán, s amelyik bábu nem kellett nekik, azt a gyermeket ténylegesen eltüntették. Kettőt elástak, kettő pedig a kukában végezte. Amiről a szellemvilág azt akarja, hogy kiderüljön, az ki is derül.

- Önmagával kapcsolatban is megbízhatók az információi?

- Hogyne. Nemrég baj volt a szívemmel, katéterezésre kellett mennem. Odaátról jött a látomás, hogy ne aggódjam, minden rendben lesz. Igaz volt, jól vagyok.

N. E.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra