Baj van?

Itt Lilla King!

Se szeri, se száma azoknak a problémáknak és lehetetlennek tűnő feladatoknak, amikkel az embernek szembe kell néznie, különösen ezekben a nehéz időkben. Van, aki az adósságspirálból nem tud kitörni, másnak a párjával vannak gondjai, vagy éppen az viseli meg, hogy nincs párja, megint más a gyermekével vesződik, de a legnagyobb baj az, ha megrendül az egészség vagy oda a munkahely. Ilyenkor úgy érzi az ember, képtelen már egyedül megbirkózni a nehézségekkel. Azok, akik hasonló helyzetben Lilla King látóhoz fordultak, elmondhatják: sokat változott a helyzetük, mégpedig jó irányba. A mágia ugyanis rengeteget számít.


Örökké hálás marad például Lillának annak az autóversenyzőnek az édesapja, aki egy nagy baleset után sehogy sem tudott ismét nyerni, ám Lilla levette róla a negatív energiákat, elvégezte a szükséges mágiát, s ezután a férfi két futamban is nyert, ismét beindult a karrierje. Vagy az az üzletember, aki érezte, hogy vállalata csúszik lefelé.


- Egy nagyon fontos tárgyalásra készült, olyan partnerrel, aki addig nem volt hozzá túlságosan szívélyes – emlékszik az esetre Lilla. – Láttam, hogy egy másik cég akarja megszerezni azt a megbízást. Beavatkoztunk a mágiával, s a vendégem boldogan telefonált a tárgyalás után: partnere sokkal kedvesebb volt, mint korábban, s úgy tűnik, mégis vele fognak szerződni.


Lillánál vállalkozók, hírességek adják egymásnak a kilincset, de ő diszkréten hallgat a nevekről.


- Csodálkozna, milyen emberek megfordulnak nálam! - mondja. - Persze én azzal nem dicsekedhetek, név szerint kik kérik a segítségemet, csakis a történetekről számolhatok be.


Egy komoly nemzetközi szaktekintély azzal érkezett Lillához, hogy aggódik a soron következő kongresszuson tartandó előadása miatt. Lilla megnyugtatta: a második napon kerül rá a sor, s mágiával segíti elő a sikert. A szakember a kongresszus után boldogan hívta vissza: minden a legnagyobb rendben volt, és valóban a második napon hívták ki a pulpitusra.


Mekkora az esély arra manapság, hogy az ember rugalmas munkaidőben tudjon elhelyezkedni? Márpedig ez volt a kívánsága annak a férfinak, aki 16 éves beteg ikerlányokat nevel, s a felesége fontos beosztásban dolgozik. Amikor végül talált egy ilyen állást, annyian jelentkeztek rá, mint égen a csillag. Mégis őt vették fel. A siker titka: Lilla mágiája.


- Mindig csak pozitív célok érdekében avatkozom be - szögezi le Lilla. - Tudni kell, hogy minden gonosz, ártó szándék visszahull a fejünkre.


Egy édesanya éppen a Természetgyógyász Magazin hasábjain talált rá a neves jósnőre: ott nyílt ki az újság, ahol Lilláról cikkeztek. A hölgynek a párjával volt gondja, s miután felkereste Lillát, kapcsolata rendeződött. Egy egyetemista a különösen nehéz anatómiavizsgájához kért segítséget.


- Tanulni persze kell - mosolyog Lilla, amikor felidézi az esetet. - Az erőfeszítést nem tudom megtakarítani senkinek, a célért neki is tennie kell, de azt mágiával el tudjuk érni, hogy a munka ne legyen hiábavaló, és a szerencse is segítse a vizsgázót vagy álláskeresőt.


Befektetések, pénzügyek terén is sokan kérik Lilla segítségét, aki az égiek közbenjárásával ad jó tanácsokat.


- Egyik vendégem kivette a pénzét a bankból, és aranyba akarta fektetni - meséli Lilla. - Azt én is tudom, hogy az arany jó befektetés, ám figyelmeztettem: az a cég, amelyiknek át kellene utalnia az ötmillió forintot az aranyért, haldoklik, s bizonytalan a pénze sorsa. Utánanézett jobban a cégnek, és kiderült: igazam van.


Gyakran megfordulnak Lillánál elvált szülők, eltűnt emberek hozzátartozói. Egy édesanya kétségbeesetten kereste fel: az apa elvitte láthatásra ötéves kislányukat, de nem hozta vissza a megbeszélt időre. Előkerül-e a kislánya? - kérdezte, s ebben a helyzetben Lilla szavai gyógyírként hatottak: visszahozza apuka a kislányt, nincs ok az aggodalomra. Így is történt.


Betegségekkel is gyakran fordulnak Lillához. Nem mintha ő maga gyógyítana, de néha még orvosok is kérik, hogy a látó segítsen megállapítani, hol a baj, mert az égiek az ő közvetítésével ezt megüzenik. Máskor tanácsot ad, hová forduljon a beteg, hol tudnak majd segíteni rajta.


A leggyakoribb probléma azonban mostanában az adósság.

- Belemennek az emberek mindenféle hitelekbe, azt hiszik, a tárgyak boldoggá teszik őket - vélekedik Lilla. - Én megmondom nekik, hogy csak a szeretet segít, semmi más. Megértőnek kell lennünk egymás iránt, és nem érdemes egy kalandért föláldozni a családot, odadobni a jövőt. A problémákat érdemes megbeszélni, higgadtan átgondolni, mi a legjobb megoldás. Aki úrrá akar lenni a gondjain, annak ez sikerül is, és aki hozzám fordul, az sok fölösleges idegeskedést, fáradságot, nehézséget megtakaríthat magának. A gondjait mindenkinek magának kell megoldania, de a mágia és a szellemvilág nagy segítségünkre lehet ebben.




Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra