Lilla segít továbblépni

Lehetséges, hogy átok van rajtam? – kérdezte nemrég egy barátnőm, mert alighogy kimászik az egyik bajból, jön a másik. Bizony, nagyon is lehetséges, válaszoltam neki, és Lilla Kinghez irányítottam, mert tudom, hogy már nagyon sok embernek segített. Lilla csakis pozitív mágiára hajlandó, mert meggyőződése, hogy a gonosz mágia visszaüt, és nem előreviszi a világot. Pozitív gondolatokkal és segítő mágiával azonban szabad beavatkozni, s számos példa van arra, hogy ez működik!


– Egy vállalkozó például azzal fordult hozzám, hogy nem megy az üzlet, ami a gazdasági válság óta sokakkal előfordul, de nem törvényszerű – vélekedik Lilla. – Láttam, hogy negatív energiák működnek, ezeket kellett pozitívvá átfordítanunk. Sikerült, a vállalkozás újra beindult, és úgy tudom, azóta is megy.


Egy férfi harminc év házasság után kezdett el inni, felesége aggódott, hogy alkoholistává válik. Lillához fordult, aki beavatkozott a mágiával, s a férj letette a poharat. Egy idős ember azért kereste fel a híres látót, mert nem mert orvoshoz menni, miután több ismerőse is súlyos beteg, rákos lett. Attól tartott, az orvos nála is daganatot állapít majd meg. Lilla megnyugtatta: semmiféle nagy bajt nem lát, de az orvoshoz igenis el kell menni, a kivizsgálás adhat biztos választ. Vendége felbátorodott, elment az orvoshoz, s valóban nem találtak nála rákot, végre megnyugodhatott.


Egy fiatal hölgy, akihez visszatért a régi udvarlója, azt tudakolta Lillától, vajon higgyen-e neki. A jósnő úgy látta, az a férfi nem szavahihető, s kiderült: még a neve sem az volt, amin a hölgynek bemutatkozott! Egy fiatalember abban kért segítséget, vajon milyen vállalkozást érdemes elindítania, ha hosszú távon abból szeretne megélni. Lillának jött a sugallat: benzinkutat és autómosót üzemeltessen shoppal, arra lesz kereslet.


– Néha különös helyzetekbe sodor az, hogy látom a jövőt – mosolyog Lilla. – A szomszédom például azt újságolta, hogy külföldre megy dolgozni. Dehogy mégy, szaladt ki a számon, és valóban, meghiúsult a munkalehetőség. Egy asszony siránkozott nálam, hogy külföldre ment dolgozni a fia, mondtam neki, ne bánkódjék, nemsokára itthon lesz a gyereke, s így is lett. A múltkor egy barátom elkísért a férjem sírjához, s mondtam neki, hogy ne hagyjuk az autót a parkolóban, menjünk fel egészen a sírig. Tudja, hogy látó vagyok, mégsem hallgatott rám. A sírnál vette észre, hogy elhagyta az autó kulcsát. Na, Lilla, gondoltam magamban, neked látnod kell, hol az a kulcs! Meg is jött a sugallat, hogy a portán le van adva. Mégis lógó orral jött vissza a barátom, hogy nem volt a portán a kulcs. Én biztos voltam benne: a sugallat nem téved, s miután tájékozódtunk, kiderült, van a temetőnek egy másik bejárata. Az ottani portán megtaláltuk a kulcsot! Nemrég pedig egy fehér szandált szerettem volna megvenni. Jó volt a lábamra, tetszett is, az ára is megfelelt, de nem találták a másik párját! Vajon a rengeteg doboz közül melyikben lapulhat? Na, gondoltam, nekem tudnom kell, hol van, amit keresünk! Mondanom sem kell, az első dobozban, amit kinyitottam, a kiválasztott szandálom párja lapult.


Ezek persze nem nagy dolgok, de jól mutatják, hogy egy látó néha a saját életében is hasznát veszi képességeinek, amire akkor van igazán nagy szükség, amikor emberi sorsok fordulnak meg a segítségén.


– Sajnáltam azt az asszonyt, aki a két fia miatt jött – idéz fel ismét egy komoly esetet Lilla. – Harminc- és harminchárom éves fiai mindig jó testvérek voltak, de az utóbbi időben marták egymást, mindenen összevesztek, s az édesanya már nem bírta ezt nézni. Kiderült, hogy az apukán rontás van, s ez az egész családját megmérgezte! Miután beavatkoztunk a pozitív mágiával és levettük a rontást, a család élete rendeződött.


– Aki nem tud elindulni, bizonytalanná válik magánéleti kérdésekben, rosszra fordul a sorsa, aki úgy érzi, semmi sincs rendben körülötte, tehetetlennek véli magát, az lehet, hogy rontás, átok alatt van, sorsában az ördög babrál, az ő műve a kilátástalanság, a depresszió – véli Lilla. – De van segítség: a jóisten mindig erősebb, bele kell kapaszkodni, őt kell hívni. Gyakran tapasztalom, hogy az emberek félnek a haláltól. Nincs mitől félnünk, mert csak a test hal meg, lelkünknek azonban számot kell adnia arról, mit végzett a földön, meg kell terveznie a következő életét, azt, hogy mit akar tanulni az újabb földi létben, és jövünk vissza. De hogy itt mit végzünk, az nagyon nem mindegy, s az bizony elsősorban rajtunk múlik. Aki elakad, az kaphat segítséget, hogy tovább tudjon lépni céljai megvalósítása érdekében. Csak kérnie kell.



Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra